Hitne intervencije servis montaza demontaza Beograd

Hitne intervencije servis montaza demontaza Beograd cena 24h nonstop 0638114078

DOBAR SAVET – PARA VREDI! Svaki korisnik bi trebao svaki uredjaj koji koristi da to cini prema Uputstvu koje se dobija uz taj uredjaj, to nisu „velika znanja“, par bitnih stvari  bitna za duzi i ekonomicniji rad svakog uredjaja, bilo da je vesmasina, bojler, friz, usisivac, sudomasina, TV itd…Medjutim, u praksi to obocno izgleda sadvim drugacije: em se Uputstvo ne prouci napocetku, em se i zaboravi ono sto se i procitalo i  na kraju bitno je da uredjaj radi dok radi, a sto se brzo amortizuje, vek trajanja krati, a tek povecana potrosnja struje …. na to se ne obraca paznja…Servis protocnog bojlera, LED rasveta, ugradnja panela, svetla na terasi, rad sa grejanjem, kotlovima, centralno grejanje, parno grejanje…sve to na Zlatiboru, usluge Zlatibor, hausmajstor Zlatibor. Hitne intervencije servis montaza demontaza Beograd akcija i dolazi majstor Tomislav!

Hitne intervencije servis montaza demontaza Beograd

Hitne intervencije servis montaza demontaza Beograd

Hitne intervencije servis montaza demontaza Beograd

Hitne intervencije servis montaza demontaza Beograd

Pa evo nekoliko primera:
a) Dugme termostata na frizu i zamrzivacu treba drzati na polozaj koji omogucuje hladnocu koja vas zadovoljava ( hladi i zamrzava do minus 18 stepeniC ), a da pri tome iskljucune bar jednom u sat vremena…I ta kontrola vam je sasvim dovoljna da vam uredjaj sluzi dugo i racionalno. Rad na MAX polozaju em je skup i nepotreban, em skracuje vek trajanja uredjaju…Pored toga samo znati da narandzasto dugme na zamrz. kad je ukljuceno na S – znaci NEPREKIDAN rad, te ga nakon 2-3 sata vratiti na N – normalan rad, da radi preko Tst…U praksi sam sreo da oko 50 posto korisnika nezna cemu ono sluzi, zove majstora da Tst ne iskljucuje, a ukljucio „duboko zamrz.“ i ne haje sto svetli narandzasta lampica (majstoru objasnjava da gori crvena), drze Tst na MAX-radi im nonstop,  blokiraju  zadnje cevi na zamrz. raznim stvarima (novinama, prekrivacima i onemogucavaju ventilaciju i hladjenje gasa u kondezatoru…i tako u nedogled…

Majstoru ostaje da pruzi edukaciju ili izvrsi kaznjavanje-sisanje na nulu, pa do daljnjeg…Hitne intervencije servis Karaburma, Novi Beograd, Zemun!

b) A o USISIVACIMA? Pa nista bolje. Razni tipovi, ali samo jedna mala briga – radi po Uputstvu, redovno ga cistiti, i dugo ce trajati. A zaboravne domacice samo teraju dok prestane da usisava, a kad se otvori svi FILTRI zapuseni od prasine…..
c) El. Sporet, a sta da se pazi, ukljuci i iskljuci prekidac, obrisi iskipelo mleko i cepaj dalje….