Grejanje Beograd Kaljeve peći cena

Grejanje Beograd Kaljeve peći cena ugradnja grejača COVID 19 preventiva 063 81 140 78

Grejanje u Beogradu, često je izazov kako za domačina tako i za majstore Beograd, električara, majstora za grejanje i električne kotlove, majstore koji će doći u pola dana ili pola noći i popraviti vam grejanje ili kotao, premestiti radijator…“Dobro veče majstore! Jel možemo da se čujemo da Vas pitam pta da radimo sa grejanjem, gasno mi je u stanu?“ ili „Majstore dobar dan! Zovem iz Zemuna, treba mi hitno neki električar da pogleda bojler, TA peć i rernu, ne radi ništa, ne znam šta može da bude“. Takav je svaki dan kod majstora Tome jer i televizije ga zovu da gostuje kao i oglasi od sosmange do kupujemprodajem…Grejanje Beograd Kaljeve peći cena!

Nije lak posao majstora u Beogradu! Dolazimo na svaki poziv! Gledamo da uddovoljimo svakoj mušteriji i pomognemo da svaki dom bude topao i svetao, popravimo sve kvarove i otklonimo greške u instalacijama i kvarovima!

Beogradsko grejanje i majstorske cake

Molba da hitno majstor dodje, ulazna vrata stana jednoj starici se ne mogu nikako da se otvore, strava za zenu…
I majstor nije na maloj muci, ali iskustvo pomaze: problem sa jezickom brave, uspeo je da uz manje ostecenje otvori brata, zamenjuje bravu na vratima, spasava ulozak, a domacica ostade da razmislja da zameni cela vrata PVC vratima, a i prozore, em ce bolje dihtovati i manje trositi energiju za grejanje, em lepsa i sigurnija…Usluge Zlatibor su takođe naš reon, hausmajstori, ugradnja kamina i đakuzija a da ne spominjem usluge električara i održavanje apartmana i dvorišta, kompleksa i zgrada na Zlatiboru! Hausmajstor Beograd, majstor za grejanje na čvrto, gasno i tečno gorivo, majstor za radijatore i kotlove, ispištanje vazduha, kotlove i ekspanzione sudove-DA, na pravom ste mestu! Pozovite majstora Tomu i uživajte!

!