Majstor za grejanje Stari Grad

Majstor za grejanje Stari Grad servis i popravka 0638114078

Ako se govori o majstoru koji popravlja i servisira grejanje na struju i popravlja električne kotlove u opštini Stari Grad u Beogradu onda se misli na majstora Nenada, 063 81 140 78. Ukoliko je potreban majstor za grejanje na Vračaru onda je najbolje pozvati majstora Zorana koji vrši ugradnju WIFI termostata i blutut opreme za kontrolu električnih kotlova, U Starom Gradu je često potreban majstor za hitne intervencije koji će doći na poziv momentalno. Majstor Nenad je majstor koji vrši popravke i servise na električnim kotlovima i radijatorima, vrši popravku i servis ekspanzionih sudova i grejača, zamenu toplotnih pumpi i cirkulacionih pumpi u sistemu grejanja, zamenu kontrolora cirkulacionih pumpi. Pored ovoga gore navedenog potrebno je naglasiti da je majstor Nenad električar koji vrši popravke električne instalacije, zamenu osigurača i izmeptanje svetla kao i popravku TA peći, grejalica i ugradnju grejača u klajeve peći. TV prva i TV pink su naši sponzori na neki način jer nas zovu na gosotvanja u meisijama 150 minuta i TV eksploziv kao i kupujemprodajem, halooglasi, sasomange i slični oglasnici…Majstor za grejanje Stari Grad!

Majstor za grejanje Stari Grad 00 do 24h non stop akcija

Potrebno ozračivanje sistema za grejanje u Beogradu, Starom Gradu, Novom Beogradu. Majstor za grejanje Stari Grad 00 do 24h non stop akcija

Stari Grad majstor non stop

OSNOVNE RAZLIKE izmedju KONVENCIONALNOG  i KONDENZACIONOG KOTLA

Konvencijalni grejni kotlovi obicno rade na VISIM temperaturama, pa deo toplote odlazi vani preko DIMNJAKA posebno napravljenog za tu priliku. Zavisno od vrste i starosti EFIKASNOST je u rasponu 80 – 85 % što se kaže da je odlična iskorišćenost.

KONDENZACIONI grejni kotlovi su energetski EFIKASNI, jer rade na NIZIM temperaturama pa dolazi zato do kondenzacije DIMNIH gasova.
Dok kod tradicionalnih kotlova ta kondenzacija moze biti stetna, kod KONDENZACIONIH kotlova IZMENJIVACI toplote su projektovani tako da dolazi do kondenzacije. Nize RADNE temperature rezultiraju MANJOM POTROSNJOM energije i ZADRZAVAJU VISE TOPLOTE u sistemu grejanja….Sve ove intervencije navedene u tekstu se odnose i na ZLATIBOR, majstor za grejanje na Zlatiboru!