Hitno servis grejanja na struju Beograd

Hitno servis grejanja na struju nonstop akcija cena 0638114078

Servisiranje grejanja na struju je mukotrpan posao! Servis gasnih kotlova, servisiranje elektirčnih kotlova, servisiranje ekspanzionih sudova, premeštanje radijatora, dogradnja sistema grejanja na struju ili servisiranje TA peći kao i ugradnja grejača u kaljeve peči i time pravljenje nove peći na trofaznu struju! Sve gore navedeno je deo servisiranja i provere etažnog grejanja na struju i samim time zahteva poziv majstora električara, majstora za grejanje na struju a ko je najbolji za takav posao, pitate se? Hitno servis grejanja na struju! Naravno, na pravom ste mestu! Hausmajstor Toma, električar je stručnjak za etažno grejanje na struju, za grejanje na struju, TA peći i ugradnju grejača u kaljeve peći, povezivanje sa trofaznom instalacijom i digitalnim termostatom za regulaciju temeprature u sobi u zimskim mesecima. TV prva kao i blic su često naši pokrovitelji a možete nas nači i na kupujemprodajem kao i halooglasima. Na Zlatiboru pružamo usluge hausmajstora, zidarske usluge Zlatibor kao i održavanje apartmana.

Potrebno servisiranje etažnog grejanja na struju 24h non stop akcija! Električni kotlovi, radijatori, Hitno servis grejanja na struju Beograd!

Potrebno servisiranje etažnog grejanja na struju 24h non stop akcija! Električni kotlovi, radijatori, Hitno servis grejanja na struju Beograd!

ENERGETSKA EFIKASNOST KOTLA

Stepen efikasnosti kotla meri se godisnjom efikasnoscu ISKORISCENJA GORIVA.
To je ODNOS  proizvedene energije i godisnja potrosnja goriva.Primer, stepen efikasnosti 90%  znaci da se 90% proizvedene toplotne energije koristi za GREJANJE, a ostalih 10% odlazi vani kroz dimnjak ili  se odvodi u prpstoriju gde se nalazi kotao….U EU je zabranjena upotreba  konvencijalnih kotlova i zamenjuju se stari…To je to, ako vec ulazemo novac u grejanje, onda valja razmisliti o svim aspektima i razmisljati savremeno i racionalno…Servisiranje samo po sebi iziskuje puno vremena i znjanja! Pre svega je i iskustvo bitno jer bez toga ne možemo da razmišljamo o napretku. Provera tešnosti u ekspanzionim sudovima, provera nivoa vode i pritiska, provera varova, elmova, električne instalacije i naponskog stanja električne mreže kao i osigurača je nešto odakle se polazi sa servisom. Naon toga, ukoliko su potrebne neke intervencije na električnim kotlovima napstupa majstor Toma i otklanja sve vaše probleme i strahove! Pozovite 063 81 140 78 i dolazi BRZO i HITNO!