LED rasveta ugradnja spušteni plafoni

LED rasveta ugradnja spušteni plafoni

Kupili ste LED rasvetu i spustili ste plafone ali nemate majstora električara za ugradnju u Beogradu!! Pozovite majstora za hitne intervencije! Led rasveta je danas jako tražena u Beogradu, spuštanje plafona kao i rigips ugradnja su naši zadaci. LED rasveta ugradnja spušteni plafoni! Vrlo često se TV prva i TV pink angažuju i organizuju gostovanje majstora Tome. LED rasveta je deo električarski usluga u Beogradu. Popravka električnih šporeta, zamena rene i ringli, majstor za električne šporete, popravka bojlera, zamena grejača bojlera protočnih i zidnih, zamena osigurača automatskih i topljivih. Montaža rasvete LED i obične je uvek prisutna u Beogradu! Video nadzor u Beogradu, ugradnja WIFI kamera, sigurnosnih kamera i opreme za video nadzor.

LED rasveta ugradnja spušteni plafoni
LED rasveta ugradnja spušteni plafoni

Šta je SVETLOSNA EFIKASNOST i kako se označava?

  • Svetl efikasnost predstavlja UČINAK izvora svetlosti u odnosu na IZVOR elektr.energije izražene u limenkama (lm) po jedinici ulazne snage u vatima (W).
  • Pojednostavljeno, svetl.efikasnost se prikazuje kao korelacija između POTROŠNJE elek.energije s jedne strane i KOLIČINU svetla koju svetlosni IZVOR  EMITUJE s druge strane.
  • Svetlost efikasnost kao pojam treba ODVOJITI od pojma efikasnosti SVETILJKE koja predstavlja ODNOS između svetl.fluksa SVETILJKE i svetlosnog fluksa IZVORA svetla koji se nalazi u njoj.
  • Svetlosni fluks izvora svetlosti UVEK je VEĆI  od svetl.fluksa SVETILJKE koja gubi izvesnu količinu svetlosti zbog svoje konstrukcije.

LED rasveta je mnogo traženija od obične rasvete. LED rasveta se ne greje, ima manji utrošak električne energije i kao takva je jako prijemčiva za upotrebu. Električar Beograd hitno i brzo dolazi na lice mesta i otklanja sve probleme. Pored poslova na razvođenju električnih vodova i pokrivanja tih vrsta problema, vrlo su česti pozivi i za etažno grejanje na struju, premeštanje radijatora i električnih kotlova u Beogradu.! kao i ugradnju grejača u kaljeve peći!