Trofazni monofazni električni kotao cena Beograd

Trofazni monofazni električni kotao cena akcija 0638114078

Velika dilema nastaje kada počnete da gledate koji električni kotao kupiti, na trofaznu struju ili monofaznu? Električni kotlovi se koriste kao etažno grejanje u sistemima za grejanje na struju. Dolaze obično od više proizvođača a neki od najprodavanijih su: Bosch, Ecopan, Termomont, EOD, Eloblock, Tronic i drugi. Svaki električni zidni kotao se proizvodi  u sledećim snagama od 6-27kW. Kotlovi manjih snaga do 9kW mogu biti monofazni ili trofazni. Ako govorimo o ugradnji montaži trofazne instalacije u sistem za napajanje eelektričnog kotla onda ste na pravom emstu jer majstor Neand je izuzetan stručnjak. Vrlo česte intervencije u Beogradu su upravo u akcijma prevođenja iz jednog strujnog sistema u drugi. Kotlovi većih snaga su isključivo trofazni. Uređaj je opremljen sa svim radnim i sigurnosnim elementima koji omogućavaju direktno priključenje na termičku i električnu instalaciju. Trofazni monofazni električni kotao cena Beograd!

Zimski dani nas teraju da kupimo električni kotao. Majstor i nas dovode u dilemu: Trofazni monofazni električni kotao cena 24h majstor Beograd

Zimski dani nas teraju da kupimo električni kotao. Majstor i nas dovode u dilemu: Trofazni monofazni električni kotao cena 24h majstor Beograd

Električni kotlovi nekada i sada

Samo je COVEK  otisao dalje i IZUMEO vatru, pronalazeci razne nacine i GORIVA da je stvara  cineci sebi lep ugodjaj uz vatru, u toploj prostoriji, uzivanju….Da ne ulazimo sada u to da li mu ona treba u tom obimu, toliko kalorija, s toliko stetnosti po okolinu i nasu PLANETU, dugo vremena malo rada na cistoj energiji  itd itd. Sta je tu je, nasa glupost, rasipnistvo i megalomanija….A setimo se bliske proslosti, i siromasnosti: grejalo i kuvalo na jednom toplotnom izvoru (obicno sporetu), uvece malo podlozila pecka u prostoriji za spavanje, bas kada je „cica“ zima, ostatak za toplotom nadoknadjivali su topli pokrivaci….Napredak i standard zivota brzo su GREJANJE doveli do savrsenstva: razni ogrevni materijali, od drveta, uglja, tecnog goriva, gasa, struje…Tehnologija peci, centr. grejanje sa kotlovima na sve vrste goriva, kompjuterizacija…sve da se osecamo udobno, da grejemo sve prostorije iako veci deo nije neophodan, ali o posledicama zagadjenja neka brine manji broj naucnika koje jos manji broj slusa i preduzima mere….

Da li kupiti trofazni elektirčni kotao ili monofazni

Najbolje je posavetovati se sa majstorom Beograd za grejanje na struju i saznati više o ovom problemu jer je mnogo faktora u igri:

Cena ugradnje trofaznog ili monofaznog električnog kotla

Cena ugradnje i montaže varira od 4000 rsd pa do 12000 rsd u zavisnosti od mesta stanovanja, traženih delova za ugradnju, broja radijatora u stanu i drugih faktora. Za više informacija, pozovite 063 81 140 78 majstor za grejanje na struju Nenad.

Da li samostalno prevesti sa monofaznog sistema na trofazni

Ovo nikako NE PREPORUČUJEMO i nikako to ne raditi bez prisustva ili konsultacija sa majstorom za grejanje ili električarom.

U kom periodu godine trebate menjati električni kotao?

Najbolji period za zamenu i montažu odnosno demontažu električnog kotla je bilo koje godišnje doba li je lepo odlučiti se za letnje ili jesenje dane.