Kako uštedeti struju na bojleru

Kako uštedeti struju na bojleru

Kako uštedeti struju na bojleru saveti 24h 063 81 140 78

Hladna zima će nam pokazati da se moramo pripremiti za uštedu električne energije tako što ćemo isključivati grejanje, bojelre, sijalice i šporete. Prolazimo kroz težak period kao čovečanstvo. Biće restrikcija struje, rastrikcija grejanja, nedostatka čvrstog goriva, energenata kao i gasa. Ukoliko imate etažno grejanje jako je bitno za sve kvarove, servis ili popravku pozvati majstora Necka 063 81 140 78 jer ćete time jednu muku manje imati! Servisom i pravovremenom proverom možete znatno uštedeti električnu enegiju i time povećati kućni budžet. Pored toga, majstor za bojler, majstor za električni šporet i kućne aparate, majstor za grejanje na struju, majstor za protočne bojlere u Beogradu će vam pomoći u otklanjanju kvarova i svih dilema. Kako uštedeti struju na bojleru!

Isključivati bojler kad god možete

U celini gledano, štednja kroz skupu-jeftinu tarifu struje je vrlo isplativa, i uvek kad je moguće koristiti tu mogućnost koju je država ponudila.
   – Uz malo truda korisnik-domaćica ,ako ustane ranije, oko 04.00č, može mnogo toga uraditi dok je jeftinija struja do 07.00 č,(da skuva jelo i ispeče štošta u el.šporetu, da uključi VM i opere veš , SUDOmašina da opere suđe, itd) i kad se to skupi na mesečnom nivou- i te kako bi se osetilo u kućnom budžetu…

Saveti za manju potrošnju struje u domaćinstvu

   – I obavezno bi naglasio, premda ima i drugačije tvrdnje, a vezano je za pitanje grejanja vode u BOJLERU strujom. Ima tvrdnje da stalno uključen bojler manje potroši struje nego ako se uključuje po potrebi?! Čini mi se da to zavisi od potrebe za toplom vodom.
Mislim, ako zapremina bojlera od 50 ili 80 litara ,zagrejana na jeftinoj tarifi, zadovoljava dnevne potrebe korisnika, sigurno je racionalnije zagrejati tu zapreminu vode noću jeftinom strujom.

Kako uštedeti struju na bojleru

Kako uštedeti struju na bojleru