Uvodjenje struje cena rada elektro instalacija

Uvodjenje struje cena rada elektro instalacija cenovnik majstor Beograd 0638114078

Prvi potrebaju, električna bušilica uvek dobrodosla i najvecem „amateru“!
– za rad oko vodoinszalacija uvek dobro dodje- klesta „roscangle„, stelujuci kljuc,  set ZAPTIVNIH gumica obavezno, „frizer“ za ravnanje dna na slavinama. To bi bilo najosnovnije, sve ovo nabrojano ne prelazi sigurno cifru od oko 3-4 hiljade dinara,  a brzo se ISPLATE kada se dogodi kvar a vi svojim znanjem hausmajstora odklonite taj maler, a koji se,kao po pravilu, desavaju u najgore vreme , pa cak i jedna za drugom. Uvodjenje struje cena rada elektro instalacija 24h u beogradu ili okolini. Usluge Zlatibor non stop takodje su jedne od nasih usluga! Posetite i neke vesti u medjuvremenu!

Najbolje grejanje na struju ,kotlovi za centralno, pec za etazno grejanje cena, oprema za grejanje beograd, elektricar beograd cenovnik, etazno grejanje na struju,majstori za grejanje, etazno grejanje na cvrsto gorivo, kotlovi za grejanje na cvrsto gorivo, kucne popravke novi beograd, peci na etazno grejanje, grejanje na struju, šporeti za etažno grejanje cene, grejna tela na struju. Pa nadalje cemo „igrati“ ulogu hausmajstora u svojoj kuci…Uvodjenje struje cena Beograd nonstop!

Uvodjenje struje cena rada elektro instalacija

Uvodjenje struje cena rada elektro instalacija

E, da bi imali sigurnije pomagalo da proverimo da li u izvodima struje imamo struju(nulu i fazu), napravicemo
PIROCANSKU GLINERICU:

Potrebna nam je SIGNALNA lampica (obicno od rashodovanog bojlera) koja vec ima izvode za nulu i fazu, dva PIPKA  koja cemo ucvrstiti na krajevima ozvoda, IZOLIRATI, sem vrhove kojima cemo davati kontakte, i INSTRUMENT je gotov….
Ostaje da ga proverimo, u uticnici gurnemo pipke, lampica svetli, znaci ima struje, i obratno. S njom mozemo proveravati i da li ima NAPONA medju FAZAMA 3-fazne struje, s tim da ne drzimo dugo jer ce nam pregoreti lampica, obzirom da je napon medju fazama 380, a ne 220 volti kao izmedju nule i bilo koje faze…Mala izmisljotina, ali strujno pirocance pripomaze kad zatreba….Nije za bacanje, a ne kosta nista….