Servis protočnog bojlera Surčin cena 24h

Servis protočnog bojlera Surčin cena 24h majstor elektricar grejanje servis popravka 0638114078

MNOGO UREDJAJA u kuci. VELIKA VEROVATNOCA pojave KVAROVA! Pojavilo se kapljanje vode ispod BOJLERA, u pocetku kap po kap, ali sa vremenom to se pojacava. Servis protočnog bojlera Surčin cena 24h je nesto sto ne sme da se ignorise! Ignorisali smo to neko vreme, ali pritisak  „kucne javnosti“  nalaze odluku – zvati majstora ( a nismo bas pri parama) ili da zasucemo rukave i da pokazemo kucnoj javnosti da vredi ALFA muzjak, da je tu njihov haus-majstor. Bojler za parno grejanje, najjeftinije grejanje na struju, centralno grejanje na struju, osigurači popravka, elektricar beograd hitne intervencije, namestanje radijatora u stanu Beograd, najbolje peci za etazno grejanje,zidanje kaljeve peći. Majstor za grejanje je ucestala potraznja cak i u vreme leta tako da radijatori za centralno grijanje, kotlovi za centralno grejanje cena, grejanje beograd je uvek aktuelna intervencija! Hausmajstor je nesto sto se trazi, peci za etazno grejanje cena, sporeti za parno grejanje, kamini za etazno grejanje cene. Popravka TA peci cena non stop akcija cak i u vreme korone! ELEKTRIČAR servis popravka, Kaljeve peci ugradnja grejaca je takodje usluga majstora. uvodjenje etaznog grejanja cena.

Servis protočnog bojlera Surčin cena 24h

Servis protočnog bojlera Surčin cena 24h

Popravka bojlera i instalacija

Sve smo nabrojali aa nigde bojlera, servisiranja i ugradnje, posebno protocnih i malih kuhinjskih siemens npr. Prvo da ustanovimo kakav je kvar, da hausmajstor odredi prvo DIJAGNOZU bolesti bojlera? Prvo skinuti donji zastitni poklopac bojlera, svetiljkom dobro ustanoviti odakle se sliva voda, da li pored flanse pored zaptivne gume ili dolazi odozgo? Ustanovili smo da voda dolazi odozgo, sto znaci da je prordjao kazan  i da u sustini znaci da treba kupiti NOV bojler. Lemljenje kazana ili zavarivanje nije efikasno, za pola godine probice rupu na drugom mestu, sto ce reci nema vajde…Servis protočnog bojlera Surčin cena 24h!

Skidanje i namestanje bojlera majstor Beograd

– skidanje bojlera nije nemoguci posao, zatvoriti ventil ispred bojlera, odvrnuti slavine da se ukloni pritisak vode, odvojiti elek.vezu struje od bojlera ( struju iskljuciti na OSIGURACU, ne samo na prekidacu) , odvrnuti flansu i ispustiti vodu iz bojlera. Servis protočnog bojlera Surčin cena 24h je nesto sto vam zaista treba i dolazi po pozivu!

– odvrnuti dovodna creva, pa iz pomoc ukucana skinuti bojler sa drzaca
– Dalje, treba odluciti kakav bojler kupiti: iste velicine, sa obicnim kazanom ili prohromski koji je skuplji 20-ak posto, a voditi racuna da se VESANJE novog uklapa na stare drzace i time izbegnete dodatne radove. Odlucili ste, odabrali kupili i doneli, kupiti i nova spojna creva za vodu.