Premeštanje prekidača elektricar Beograd hitno COVID 19 ZAŠTITA

Premeštanje prekidača elektricar Beograd hitno 24h montaža demontaža 0638114078

Po iskljucenju osiguraca postaviti el. kablove oggovarajuceg preseka, postaviti kutiju za utičnicu, zagipsirati je, kao i kanale, povezati kablove u razv.kutijama i u uticnicama, zavrnufi osigurace, izvrsiti proveru i posao u korona uslovima je uspesno okoncan. Premeštanje utičnica i prekidača je ozbiljan posao koji se treba ispnirati i raditi po nekom planu! Električar Beograd, 24h akcija hausmajstor vrši usluge razvlačenja kabolova po stanu u Beogradu, uvođenje električne struje, LED rasvete i ugradnju svetla na terasama ili pojedinim delovima stanova ili kuća u Beogradu, popravku i servisiranje električnih šporeta, rerni i ringli, bojlera, ekspolozija bojlera… Pored toga, sve vrste usluga električarskog posla, etažnog grejanja na struju, ugradnju električnih kotlova ili popravku, ugradnju rasvete, popravku i montažu TA peći, grejalica, premeštanje radijatora i ostale popravke i servise kako kućnih aparata! Premeštanje prekidača elektricar Beograd hitno! POred toga, na Zlatiboru imamo našu uslugu u vidu hausmajstora, zidarskih usluga gde dolazimo po pozivu. TV PRVA je naš saveznik ako što vidite, blic i ostali oglasi!

Preventiva u kuci-stanu:

– Cim se primeti da je negorela uticnica, ZAMENITI JE, kvalitet sklj kvaliteta, cesto varnicenje zbpg loseg kontakta viljuske utikaca i pipska u uticnici, moze se i zapaliti….
– Kupovati kvalitetne produzne kablove, posebno sa visepolnim uticnicama….Paziti da se ne preopterecuju, sto ce reci izbegavati da se na njih ukljucuju veci potrosaci (TA peci, grejalice, kvarcne peci i sl.)

Premeštanje prekidača elektricar Beograd hitno

Premeštanje prekidača elektricar Beograd hitno

Cesto nam se svima javi potreba da u nekoj prpstoriji  imamo vise uticnica. Dosla vremena kada posedujemo  mnogo elek. uredjaja, razvlacimo gomilu produznih  kablova, da na kraju neznamo koji je za koji uredjaj, ludilo…
Upravo majstor je dobio zadatak da u stanu po zelji dpmacina izvede jos nekoliko UTICNICA…
Malo zidarske umesnosti oko stemovanja kanala za el. vodove od najblizih razvodnih kutija do npvoh mesta za uticnice i sa izvodjenjem elektricnih linija moze da se krene…