Montaža utičnica Beograd 24h

Montaža utičnica Beograd 24h non stop akcija električar 0638114078

Utičnice i montaža utičnica kao i premeštanje utičnica znaju često da naprave velike probleme i frustracije kod stanara u Beogradu i okolini. Često je potrbeno utičnicu premestiti sa jednog zida na drugi ili zameniti je novom i boljom. Pored toga može se desiti da utičnica varniči i da dođe čak i do zapaljivanja instalacije a samim tim i do kuršluza u stanu u Beogradu, Novom Beogradu, Vračaru, Bežaniji, Zemunu…Loša utičnica možei izazavati i požar u stanu, TA peći da se upale, a vrlo često je i iskakanje osigurača u stanu zbog lošeg kontakta utičnice u zidu ili varničenja iste! Montaža utičnica Beograd 24h! Kupujemprodajem, Halooglasi, sasomange, Tv prva i blic su naši omiljeni mediji!

Montaža utičnica Beograd 24h halo pozovite hitno!

Utičnica varniči, počela je da dimi ili je rasklimana pa ne prileže na zid ravnomerno? Montaža utičnica Beograd 24h halo pozovite hitno!

Ugradnja i Fiksiranje utičnica majstor

Posebna vaznost su pozicije UGRADNIH I FIKSNIH el.UREDJAJA, posebno za kuhinju, pa je detaljan plan za kuhinju vrlo BITAkako bi se izbegle KOMPLUKACIJE u kasnijim fazama izvodjenja.
Treva imati na umu i mozda buduca prenaimovanja odredjenih prostorija., pa u tom smisli predvideti i vise uticnica. SADASNJI TROSKOVI sigurno su mnogoanji od buducih DODATNIH troskova  i komplikacija stemovanja zidova, krecenja itd.

Raspored utičnica u stanu majstor Beograd

Uticnice za uredjaje u DONJE kuh.elemente treba postaviti na visini od 30 cm od gotpvpg poda, sem ako uputstvo uredjaja ne zahteva drugacije.
Prikljucak za ASPIRATOR u zavisnosti od modela, moze biti putem UTICNICA ili direktno preko NAPOJNOG KABLA. Proizvodjaci obicno  prepor.preko uticnice zbog lakseg servisiranja.Visina prikljucks za aspirator zavisi pd tacne visina posta ljanja samog aspiratora, ali obicno se krece oko 180 cm od gpfovog poda…Uticnica za aspirator mora boti dostupna i kad je aspirator ugradjen. Na Zlatiboru hausmajstor isto tako operiše, zamena utičnica, rad sa zidarskim elemntima, postavljanje pločica, ograda, čišćenje i održavanje Zlatibor!