Kotao na gas popravka Beograd 24h

Kotao na gas popravka Beograd 24h

Kotao na gas popravka Beograd 24h servis hitne intervencije 0638114078

SVE ŠTO TREBA ZNATI O GASNIM KOTLOVIMA

U savremenim domovima u Beogradu je sce češće korišćenje gasnih kotlova za grejanje. Vrlo često naše mušterije ne znaju kako funkcioniše taj sistem grejanja i upotrebe kotlova. U prodavnicama kotlova na čvrsto gorivo, gasno ili slično se mogu dobiti razne informacije ali se vrlo često ne poklapaju sa informacijama od majstora koji dođu na teren. Objasne ljudima kako treba da se uvede grejanje, kako funkcioniše ali kada je potrebna popravka tada se zove zna se ko! Majstor Toma, električar Beograd, majstor za etažno grejanje na struju i gas, majstor za TA peći i instalaciju, ugradnju i popravku, servisiranje. Pored toga specijalnosti su mu električni šporeti, grejači zamena i popravka, sve vrste grejanja i kotlova, ugradnja radijatora, premeštanje i varenje. Kotao na gas popravka Beograd 24h! Majstor koga vole mediji, oglasi i ostali listovi dnevni i večernji…sve u svemu, majstor za gasne kotlove u Beogradu!

KOTAO NA GAS POPRAVAK BEOGRAD NONSTOP

Zbog svega gore napisanog sam odlučio da napišem tekst u kojem ćeš saznati sve što treba da znate. Gasni kotlovi su ekspanzioni kotlovi koji se koriste za centralno grejanje u doma’instvima. Takođe se koriste i za zagrevanje vode u kupatilu i to uz dodatno iskorištenje toplote koja se stvara u kotlu. AKo govorimo o gasu onda znamo da se koristi gas za napajanje a pošto se vodena para koja se stvara tokom sagorevanja kondenzuje onda još se naziva i kondenzacioni gasni kotao. Gasni kondenzacioni kotlovi dodatno koriste toplotnu energiju i zato su u Evropskoj Uniji obavezni za korišćenje.

PRINCIP RADA GASNOG KOTLA?

U klasičnim kotlu sagorevanjem goriva nastaju vreli dimni gasovi koji predaju vodi toplotu koja kruži podnim grejanjem. U dimnim gasovima nalazi se i vodena para koja nastaje sagorevanjem gasa. Kondenzacioni gasni kotao iskorištava toplotu koja bi otišla u atmosferu i time je jako učinkovit. Gasni kotlovi obično ne zahtevaju nikakvu dodatnu opremu! Automatska regulacija (termostat) i senzor spoljne temperature se preporučljvi a majstro Toma vrši jako uspešno ugradnju i zamenu istog, digitalnog termostata, blutoot kako bi se lakše upravljalo radom kotla i ostvarile dodatne uštede u potrošnji gasa.

 
Kotao na gas popravka Beograd 24h nonstop

Kotao na gas popravka Beograd 24h nonstop

Kotao na gas popravka Beograd 24h