Majstor za šporete Beograd hitno dolazi

Majstor za šporete Beograd hitno dolazi 24h non stop COVID – 19 zaštita 0638114078

„Majstor za šporete mi treba, majstro Toma?“ ili „Dobro veče majstor! Električni šporet mi ne radi, ringle ne greju, rerna je otkazala, da li znate da popravite?“. Pravo mesto, TV PRva dolazila i snimala tako da mozete da pozovete i vi! Električni šporeti se popravljaju po pozivu, dolazim hitno i brzo, 00 do 24 časa u svako doba dana ili noći. Majstor električar za Beograd i okolinu, grejanje na struju, majstor za LED rasvetu, majstor za protočne bojlere, TA peći popravku i zamenu grejača, transport peći iz jednog stana u drugi i ugradnja digitalnog termostata. Majstor za šporete Beograd hitno dolazi na sve destinacije u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu…

Sta mozemo SAMI učiniti, pre pozovanja majstora?

– Ako je kvar na RINGLI, mozemo sami izvrsiti zemenu, s malo snalazljivosti demontiramo pokvarenu ringlu, belezeci el.vodove kako su prikljuceni boli, u prodavnici kupimo ISTU TAKVU po veličini i brojem prikljucaka, montiramo i stvar resena. Nikako ne ugradjivati ringlu koja na osti broj prikljucaka, necete uspeti sa povezivanjem (to samo pravi majstori mogu uspesno uraditi).
– Ako je problem u PREKIDACU,(ringla ili rerna slabo greje) zamenu sami mozemo uraditi samo sa istim takvim ako nadjemo u prpdavnici. Razliciti mogu samo ugradjivati  pravi majstori, da sami ne napravimo vecu stetu. Treba imati na umu da grejna tela mogu „slabije“ da greju  i kada je STRUJA u mrezi slabijeg  napona zbog povecanog optefecenja, to se obicno zna u koje doba dana se desava (uvece obicno), tako da to ne treba  da zabrinjava domacice.
– Grejaci rerne se lako menjaju, s malo umesnpsti se skidaju, kupiti takve iste i ugraditi. Sa prekidacima problem isti kao i za ringle, iste kupiti, zabeleziti pre skidanja el.vodove i problema ne bi grebalo biti..

Majstor za šporete Beograd hitno dolazi

Majstor za šporete Beograd hitno dolazi

 

Usluge na Zlatoboru su naši hausmajstori, održavanje apartmana i dvorišta!