Problemi sa majstorima Beograd

Problemi sa majstorima Beograd kako ih rešiti 063 81 140 78

Dakle bilo je to ovako oktobar je mesec kada čini mi se ceo Beograd počinje da sređuje svoje etažna grejanja. Inače, pre nego vam ispričam iskustva majstora u Beogradu i  ovu svoju angdotu, reći ću da sam majstor električar, iskusan i višegodišnjeg iskustva sa strujom, prekidačima LED rasvetom, osiguračima i svime vezanim za struju, kućnim aparatima ali i grejanjem na struju, električnim kotlovima i problemi sa ekspanzionim sudovima, gasnim kotlovima, kaljevim pećima i ugradnjom grejača, protočnim bojlerima SIEMENS ili BOSCH….Video nadzor ugradnja i montaža…Imao sam zakazano od ujutro pa do uveče bez pauze za ručak sređivanje etažnih grejanja na struju. Telefon mi je samo zvonio Ijedva sam uspevao od toga da završavam dogovorene poslove. Na sve zakazano javlja mi se stalno jedan te isti glas zahtevajući da Ako ikako mogu pored svega što imam da uradim dođem kod njega na Mirijevo i da mu sredim grejanje jer počele su velike hladnoće. Nisam mogao da obećam  da ću uspeti da stignem a on je insistirao da to ako ikako može da bude danas. Problemi sa majstorima Beograd! Sve ovo se može pročitati i na blicu kao i na TV PRVA.

Problemi sa majstorima Beograd

Vrlo često dolazimo u problem sa majstorima raznih struka. Problemi sa majstorima Beograd i kako ih rešiti ako se nađete u situaciji 24h!

Cenovnik majstora Beograd električar

Negde u 9:00 uveče završio sam sve dogovoreno i moglo bi se reći da sam padao s nogu. Ipak odlučio sam pošto me je toliko puta u toku dana zvao da odem pa da završim i njegovo. Njegova adresa je bila negde na vrh brda u Mirijevu I nijedna navigacija nije mogla da je pronađe pouzdano. Pola sata sam lutao ulicama po mraku tražeći tu adresu i na kraju sam svakih par minuta ziv kao čoveka da me navodi kako bih ga pronašao. Jedva nekako na kraju u farovima automobila u gledam čoveka na ulici kako drži telefon i čeka me. Odmah sam primetio da ima nešto  što nije prosek, ali kad ugledah ispred ulaza Novog novog passat-a i jednog Mercedesa pomislih da biće veselo. Provede on mene kroz neku garažu pa u dvorište pa onda po Mokroj travi do neke šupe koja je na sred dvorišta stajala u mraku i reče da tu treba da uđemo. Ja kažem šta ćemo tu Hajde idemo unutra. Pokažite mi gde ti je električni kotao.

Električni kotlovi popravka i servis

On kaže pa tu je Bato, ovde unutra nego malo je mrak. Hajde rekoh da vidim i to čudo i otvorim alat da izvadim moju rudarsku lampu  i zakačim je na čelo da vidim šta tu ima. Bato, kaže on ima svetlo. I ja u gledam kako na sred prostorije stoji jedna gomila raznih drvenih otpadaka i dasaka a iznad nje na kablu visi sijalično grlo. A on: bato, treba samo malo da vidiš zašto ta sijalica neće da svetli pa ćemo da upalimo svetlo. Ja reko nisam  došao da ti (Prešli smo na ti) popravljam sijalicu nego reci mi gde ti je kotao. Pa evo bato tu je I-iza tebe. Ja se okrenem a ono ispod paučine kao u horor filmovima ugledah neku kutiju koja bi valjda trebalo da bude električni kotao. Reko, daj bre neku metlu da razgrnem ovu paučinu da vidim šta ima ispod. On se obrati detetu koje je tu trčkalo okolo i reče mu: idi brzo donesi metlu majstoru. Ja dohvatih metlu pa razgrnuh onu paučinu u 2 široka pokreta i kad ispod vidim, jeste to je električni kotao, međutim odozgo poklopca nema. Po količini prašine koja je tu napadala čini mi se da je poklopac nestao još pre 20 godina. Električne sklopke vise u vazduhu na žicama nepričvršćene. Jedva sam ih prepoznao. Gledam i ne verujem. I razmišljam šta da radim. Ako počnem ovo da sređujem sigurno me čekaju takva iznenađenja da ću Zoru dočekati tu a popraviti sigurno neću uspeti. Zaključim da je bolje da odustanem. Sad ja njemu rekoh: vidi bato! Ovo je baš mnogo zapušteno ja ne mogu ovo da radim. Kad on meni: e, majstore nećeš valjda da mi ostaviš ovu zimu bez grejanja? – Ma slušaj da ti kažem BATO: po stanju ovog tvog grejanja kako vidim tebe je neko već pre 20 godina ostavio bez grejanja hahahahahah, Pa se snađi još I ovu sezonu. Ja se tu okrenem i odnesem alat u auto i odvezem se na zasluženi odmor…Eto, dragi moji posetioci, ovo je jedan slučaj koji mi je ostao u sećanju jer mi je bilo neverovatno da neko može, najblaže rečeno, ubedljivo iznosi neistine…

Ukoliko vam treba intervencija na grejanju, električarske usluge, hausmajstorije TU SAM!!!! 063 81 140 79 Toma!