Akcija Beogradski majstori hitan dolazak 00-24h

Akcija Beogradski majstori hitan dolazak 00-24h KORONA ZAŠTITA 0638114078

Akcija, poyiv od strane mušterija iz Beograda, dolazimo i popravljamo, servisiramo uređaje, etažno grejanje, električne kotlove i digitalne termometre i termostate ugrađujemo kao i sve električarske poslove, električne instalacije, radijatore, bojlere i šporete! “Majstore dobar dan! Pročitala sam da imate akciju, jel možete da mi kažete o čemu se radi? Meni ne radi TA peć, ne greje, jel možete da dođete na Zvezdaru? Hvala unapred” ili “Pozdrav Majstor Tomo! Nemamo struju ni grejanje u stanu koji izdajemo, hitno hitno nam treba električar, ne pitam koliko košta!”. To su neki od razgovora kako izgleda jedan radni dan majstora Tome i njegove ekipe…Pozivi se dobjaju preko kupujem prodajem ili nekog oglasnika, sasomange a i preko TV stanica jer gostujemo kao što je recimo TV PRVA eksploziv! Akcija Beogradski majstori hitan dolazak 00-24h!

Akcija Beogradski majstori hitan dolazak 00-24h

Akcija Beogradski majstori hitan dolazak 00-24h

AKCIJA u BEOGRADU NON STOP SERVIS I POPRAVKA

Bilo koje da je god. doba problemi kvarova za majstore uvek postoje, bilo da se radi oko strujne instalacije, vodovodne instalacije, rashladne tehnike, grejne instalacije i grejnih tela, kanalizacije, bele tehniks, elektronskih aparata….kao i kod ljudi – bolest nebira vreme, kvarovi se javljaju, korisnici uvek zele brze opravke, a majstori treba da su na “izvolite”, sta boli vas uredjaj…


a) Nesrecnik zove, zali se da je friz do jutros radio normalno, i zatim stop….
Majstor stize sto pre moze ( ljudima i zimi treba friz)…Vrlo bitno je da brzo identifikuje kvar, da ima rez. delove i popravka je brza..
Posto je friz. kroz izjavu domacina progovorio sta ga boli, majstor je brzo dijagnostikovao kvar koji je bio u Tst i zamenom istog otklonio kvar….
U drugoj slicnoj intervenciji problem je bio u zastitnom releju, koji obicno pregori kod nestajanja struje, obicno niko ne iskljucuje njih dok ne dodje struja, i jedan od hiljade pregori. Zamena istog i problem resen…
Cesto korisnici ne znaju da majstoru opisu znake ” kvarova”, tako da  majstor  ne treba uzimati “zdravo za gotovo” to sto cuju od vlasnika uredjaja…Zlatibor usluga održavanja apartmana!