Video nadzor cena ugradnje Beograd

Video nadzor cena ugradnje Beograd akcija non stop 063 81 140 78

Video nadzor Beograd je danas jako tražena sigurnosna tema u Beogradu i okolini. Svaki stan, poslovni prostor, kuća želi da ima video nadzor i time bude siguran u svom domu kada je kući a isto tako i kada nije kući da snimljeni materijal pogleda. Cene montaže video nadzora sa kojim lako možete videti da li se uklapate u taj sistem je pristojna kod majstor Tome i njegove ekipe. Video nadzor cena ugradnje Beograd! Pored ugradnje video nadzora, vršimo izbor i ugradnju kamera raznih proizvođača i karakteristika, alarmne sisteme, kontrolu pristupa kao i prodaju iste te opreme sa ili bez ugradnje. Dolazak je zagarantovan ako pozovete 063 81 140 78! Tv prva, blic, B92, naši su saveznici, kupujemprodajem…Pored pomenutog video nadzora majstor Toma nudi usluge električara u Beogradu, postavljanje LED rasvete, sređivanje kućne strujne instalacije, ugradnje i montaže, popravku GREJANJA na struju i ugradnju, kotlova na gas, pelete, gorionike i slično…jedna jako jako velika paleta poslova koje majstor obavlja vrlo savesno i profesionalno! Na Zlatiboru takođe postoji ugradnja video nadzora!
Video nadzor cena ugradnje Beograd

Koliko vas može koštati ugradnja video nadzora zavisi od mnogo faktora kao što i sami zamišljate:

 1. Mesto stanovanja (centar, stan, kuća, firma, prostor, spratnost)
 2. Željena oprema (način snimanja, način čuvanja podataka i snimaka)
 3. Izbor kamere, tehnike, proizvođača)
 4. Vreme i mesto postavljanja
 5. Drugi faktori

Korišćenje video kamera, telefonaskih aplikacija i čuvanje podataka je lako. Ukoliko odaberete da kupite komplet video nadzor Hikvision komplet i video nadzor sa nekoliko HD kamera onda morate da odaberete i snimač a veza je preko 12 metara na primer….O svim tim stvarima se brine majstor za video nadzor! Ukoliko vam je potrebna ugradnja video nadzora u Beogradu ili vas interesuje cena Video nadzora i ugradnje u Beogradu onda ste na pravom mestu! akcija non stop povezivanje na android sistem!

Ako govorimo o Tipu snimača za video nadzor onda je prihvatljiva opcija DVR snimač a broj kamera koje se povezuju:
10 kamera. Kablovi od svih kamera do snimača obično budu 15 do 30 metara. Za sve to je potrebno kupiti i kanalnice. Razvodni orman za opremu vrlo često nije potreban ali zavisi od slučaja do slučaja. Budžetska cena montaža iznosi obično od 10.000 rsd pa naviše….

U cenu ugradnje video nadzora obično su uračunati sledeći parametri:

 1. Postavljanje do 30 metara visine kamera. Podešavanje IP ili AHD kamera se vrši za najbolji prikaz!
 2. Osnovno podešavanja parametara snimača
 3. Instaliranje aplikacije mobilnog telefona za praćenje putem interneta
 4. Ugradnja Koaksijalnog kabla za DVR
 5. FTP kabl CAT 6E za NVR
 6. Ugradnja konektora RJ45 ili BNC i DC konektora
 7. Klasične dozne za kamere / Originalne dozne se dodatno naplaćuju
 8. Kanalice su obično plastične samolepljive 25mmx25mm