Protočni bojler SIEMENS montaža 24h

Protočni bojler SIEMENS montaža 24h COVID ZAŠTITA

Protočni bojler SIEMENS montaža 24h non stop akcija 063 81 140 78 Beograd

Protočni bojleri su svakodnevnica u Beogradu. Domaćice ga vole jer daju uvek toplu vodu! Protočni bojleri BOSCH su snage obično 18 KW. Vrlo su postojani u radu i donose visoki nivo komfora – topla voda kad god se odvrne slavina a to, složićete se sa nama, mnogo znači! Uglavnom su snage 18 kW. Grejač je bakarni, a poseduje i sigurnosni temperaturni uređaj, termostat. Sa ovakvim uređajem se više ne dolazi  do situacije „ko je potrošio vodu“ i pratećih tenzija u kući. Kad god je potreban topao tuš ili topla voda za kuhinju ili neki drugi segment, samo otvorite slavinu. Oko održavanja nema mnogo posla! Nema ugradnje sigurnosnih ventila. Ukoliko je potrebna intervencija u Beogradu, Beogradski majstori, tu je majstor električar, majstor za etažno grejanje, električne uređaje, kotlove i sudove pod pritiskom a sigurno neće trebati za čišćenje kamenca u protočnom bojleru! Protočni bojler SIEMENS montaža 24h! TV PRVA, kupujemprodajem, razne vesti i blic su naši mediji koji nas podržavaju! Na Zlatiboru, usluge Zlatibor!

Protočni bojler SIEMENS montaža 24h nonstop popravka Beograd majstor.

Pokvario mi se protočni bojler? Ne greje vodu u stanu protočni bojler? Protočni bojler SIEMENS montaža 24h nonstop popravka Beograd majstor.

AKTUELNO U KUHINJAMA :PROTOCNI BOJLER

O protocnim bojlerima  svi smo culi vec duze vremena, ali povecano interesovanje za njima tek u poslednje vreme je ociglednije.
Protocni bojler ZAGREVA vodu pomocu elektricnih spirala ili plinskih grejaca (zavisno da li se radi o elek. Ili gasnom bojleru).,
Ovi bojleri GREJU vodu SAMO dok prolazi kroz njih, dok kod standardnih bojlera,da bi imali toplu vodu,  moraju stalno da trose struju.
Princip rada PB je sledeci: kada se pusti hladna voda na slavini, voda dospeva u TELO bojlera i aktivira senzor za pritisak  koji ukljucuje SPIRALNE grejace i voda uzima od njih toplotu i kao FOPLA VODA izlazi iz slavine…

U bojleru postoji i „prekidac“ koji automatski iskljucuje grejanje ako T vode bude veca od dozvoljene… Cim zavrnemo vodu autom. se iskljucuje struja za grejace.
Kuh. bojleri uglavnom dodaju 30 stepeni na T vode, dok vecina zagreva vodu do 60 stepeni C. Postoje i bojleri  s mogucnpscu vinog podesavanja od 0,5 stepeni C,  a neki i prekidac sa dve temperature – 38 i 60 stepeni C.

Protočni bojler SIEMENS montaža 24h