Provera sitema grejanja Beograd majstor cena

Provera sitema grejanja Beograd majstor cena akcija COVID – 19 zaštita 063 81 140 78 Tomislav

Dolazi zima a to znači da će trebati provera grejanja i servisiranje toplotnih pumpi i električnih kotlova..Od prošle zime je prošlo gotovo 6 meseci i jako je toplo. Pametni i vispreni ljudi sada proveravaju grejanje i pozovu majstora, Beogradskog majstor Tomislava, majstora za etažno grejanje i električne kotlove koji će detaljno proveriti sve sisteme koje imate. Nemojte mnogo čekati jer se zima primiče. Čim prođe još neka nedelja eto jeseni i kiša pa ubrzo i prvo uključivanje sistema grejanja, sistema kotlova i eto svakodnevnog grejanja! Provera sitema grejanja Beograd majstor cena! Majstor Tomislav je često pozvan. Obilazi stanove i kuće po Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu, Karaburmi ili Mirijevu…ovo je njegova svakodnevnica i onda pristupa rutinskom pregledu koji će utvrditi stanje vašeg sistema etažnog grejanja. Pregledom će se ustanoviti da li sistema ispušta vodu, da li je ekspanzioni sud dobar i da li „drži“ vazduh ili se prostor unutrašnje gume puni vodom pa imate utisak da je sistem dobar a nemamo grejanje i radiajatori su poluhladni ili ako želite drugačije, polutopli:)

Provera sitema grejanja Beograd majstor cena

Provera sitema grejanja Beograd majstor cena akcija 24h pozovite!

Provera i kontrola sistema grejanja Beogradski majstor

Provera sistema grejanja i sistema etažnog grejanja je rutisnki posao majstora Tomislava. Podrazumeva se da se pregeldaju grejači, pregleda sistem cevi i utvrdi da li ima curenja vode i da li, popularno rečeno, sistem GUBI VODU! Proveravamo ventile i regulacione ventile koji su ujedno i jednosmerni ili dvosmerni zavisno od sistema etažnog grejanjaProvera grejača je posebna vrsta provere ssitema. Proveravaju se sva tri ili više grejača ako poseduje sistem. Grejni kotao može imati više grejača i vrlo često se dogodi da dođe do pregorevanja tj. „CRKAVANJA“ grejača! Beograd i okolina je naš reon. Pozovite i nemojte čekati zimske hladne dane jer tada ću verovatno biti zauzet pa možda i ne stignem da dođem tog dana. AKCIJA AKCIJA amazon, kupujem  prodajem non stop! 063 81 140 78

Zlatibor usluga, hausmajstor na Zlatiboru, čišćenje i održavanje apartmana, keramičar Zlatibor, dubinsko pranje i generalno, košenje trave, montaža sauna, montaža kamina, izrada i zidanje apartmana na Zlatiboru, projektovanje…Kontrola sitema grejanja Beograd majstor cenovnik!