Kontakt varniči električar Beograd 24h COVID 19 zaštita cena

Kontakt varniči električar Beograd 24h non stop akcija servis i popravka 062 88 95 111  cena

Električar Beograd uvek potreban. U Beogradu je neizbežno jer tu nema kontakata preko komšije, znamo se kao u manjim sredinama. Loš kontakt vrlo često može da izazove mnog kvarove OPASNE PO ŽIVOT! Može doći do kuršluza, do izbijanja požara na kućnim aparatima ili bojleru, šporetu, fenu, nekoj stonoj lami ili lusteru, gasnom kotlu ili električnom kotlu. Takođe, najčešći loš kontakt i varničenje se može javiti i na prekidačima ako su nestručno namontirani ili utikačima ukoliko nisu stručno povezani! Kontakt varniči električar Beograd 24h! TV PRVA je jako popularna televizija a majstor Toma redovno gostuje na njoj! Praktična žena TV PRVA, 150 Minuta TV PRVA, Jutarnji program TV PRVA, TV prva, Fiskalni računi Beorgadski majstor….Cena akcija električar Beograd! Oglasi Beograd, kupujem prodajem, halooglasi su naši partneri!

Kontakt varniči električar Beograd 24h non stop akcija cena!

Kontakt varniči električar Beograd 24h non stop akcija cena!

EKSPLOZIJA BOJLERA I KOTLA

I nemojte stedeti novac koji bi dalu MAJSTORIMA, sigurnost zivljenja nema CENU…
d) Iznenadice se gotovo svi kada ovo navedem, a to je da se i TA peći, Grejalice, Električni kotlovi na struju, ELektrični šporeti, klima uređaji, bojleri od 50 litara, 80 litara, protočni bojleri SIEMENS, FRIZIDER i ZAMRZIVAC mogu ZAPALITI i izazvati POZAR, mala je verovatnoca ali je bilo slucajeva da se zapale uređaji upravo zbog lošeg kontakta i spojeva u električnom smislu! .

IZBIO KURŠLUZ

I sta posle svega ovoga, bolje da se vratimo u vreme KREMENKA? Normalno da ne, svi ti uredjaji nam olaksavaju zivot, cine ga lepsim, ugodnijim, samo od nas TRAZE da ih koristimo po UPUTSTVIMA, na vreme da ih servisiramo (kao automobile), da ih iskljucimo iz struje kad ih ne upotrebljavamo, zatvorimo ventile vode, ventile gasa ako govorimo o gasnim kotlovima kad smo van kuce duze vremena, i tako cemo SMANJITI verovatnocu da nam se dogodi neprijatnost , a „djavo ce ostati bez posla“…Pa srecno…..