Servis popravka montaza demontaza Beograd cena

Servis popravka montaza demontaza Beograd cena 0638114078

MAJSTORSKA ISKUSTVA. Svaki posao ima svoju lepsu stranu za majstore, ali, takodje, postoji i druga strana medalje, ono sto zagorca zivot majstoru i pozeli da odmah baci sve u bestraga. Srecom takvi slucajevi su retkost i brzo se zaborave….Priseticemo se nekih takvih „nervirajucih“….hitne intervencije vodoinstalater, peći za grejanje, elektricar zvezdara, alfa plam za etazno grejanje cene, peci za etazno grejanje alfa plam, grejanje radijatori, haus majstor grejanje cena, Majstor etazno cena, alfa etazno grejanje, LED osvetljenje,servis popravka,grejanje na struju kotao,kotlovi za grejanje. Servis popravka montaza demontaza Beograd cena! Zlatibor majstori, usluga!
– Pozalise se majstoru domacini da zamrzivac upalio „crvenu“, poceo otapati, mtor radi…….
Kao prvo, sumnja je na kompresoru i da je iscufeo rashladni fluid (gas)…Proverom ustanovljeno je da gasa-freona ima dovoljno i da je kompresija mogora zadovoljavajuca, ali da CIRKULACIJU  gasa nesto ometa, sprecava.. Nekada se potpuno blokira ( ne cuje se sistanje gasa iz kapilare), a cesce ono funkcionise ali ne punom snagom tako da je zamrzavanje smanjeno ili  onemoguceno toliko da to vise nije zamrzivac….,Drugim recima dobio je ARTEROSKLEROZU, receno medic.recnimom, nastali trombovi u krvnim sudovima (cevima za hladjenje)…..To je vrlo NEZGODAN kvar koji NE BIRA vreme kad ce se pojaviti. Servis popravka montaza demontaza Beograd cena akcija!

Servis popravka montaza demontaza Beograd cena

Servis popravka montaza demontaza Beograd cena

Normalno, korisnici ocekuju od majstora „boga“, popravak uredjaja, ne ulazeci u problematiku KVARA koju im majstor predocava…
PROBA kpravke:
– Izvrsiti zamenu filtra, punjenje „gasom“, pa videti….
Pozeljno je pre toga ogopiti unutrasnjost od leda, drzati za,rz.okrenut na teme 15-ak minuta, da se te materije (ulne i prljavstina) razliju u cevima i smanje svoju obimnost, pa posle vracanja u normalu, posle 15-akminuta izvrsiti pripremu za pustanje u rad….
Ciscenje sistema cevi freonom za ciscenje u praksi  nema pohvala….
Sa stanjem treba otvoreno upoznati korisnkka, da je dalja olravkavrlo RIZICNA ineosplativa, a probati jednom nije tragedija…..
Eto, to je jedna od „glavobolja“ i majstora i korisnika, probati pa …. izabrati onu da pd STETE NEMA KORISTI,  i odluciti se za kupovinu novog ili dobrog „polovnjaka“…