Majstor za električne kotlove Beograd

Majstor za električne kotlove Beograd

Majstor za električne kotlove Beograd cena 063 81 140 78

Majstor za grejanje, majstor za električne kotlove Beograd nudi usluge popravke, montaže i demontaže električnih kotlova, radijatora. Zima je uveliko u toku. Pokazuje svoje jake zube a mi osećamo besparicu. Šta uraditi ako nam se pokvari grejanje po ovakvoj zimi? Šta uraditi kada nam je potreban majstor za popravku grejanja, radijatora, grejne instalacije..Majstor Beograd za električne kotlove Beograd!

Majstor za grejanje i popravku električnih kotlova, montažu i demontažu starih kotlova u Beogradu. Majstor za električne kotlove Beograd!

Majstor za grejanje i popravku električnih kotlova, montažu i demontažu starih kotlova u Beogradu. Majstor za električne kotlove Beograd!

Najjeftinije grejanje na struju

Kad smo kod struje, NAJJEFTINIJE po meni je grejanje TA PECIMA: em ih punimo kad je jeftina struja ( mora se imati dvotarifno brojilo), grejemo se danju kada je skupa struja (malo trose ventilatori za izduvavanje), placamo mesecno po utrosku, ma banja….Jedino sto za jednu prostoriju ide jedna TApec, pa dodje otprilike  ukoliko su nam POTREBEza grejanjem do TRI prostorije, moze biti jako primamljivo. TA peci su dugovecne, ukljucunu se po potrebi, a ako se vodi racuna o punjenju na jeft.struju i racion. temp.C, grejanje moze boti i ugodno, i cisto, prava „laganica“..Jedino „lozac“ mora biti tacan za uklnucenje na punjenje i iskljucenje, problem odsutnosti ma nako vreme is stana-kuce (ohlade se a za punjenje treba naredna noc).Medjutim, u proizvodnji postoji elekt.uredjaj koji elektricar poveze tako da se TA peci uklj-isklj. po UKLOPNOM satu kada se menja tarifa struje..

Kolika je cena majstora za grejanje na struju?

Cena majstora je individualna i razlikuje se od slučaja do slučaja. Zavisi od težine kvara, obima posla, cene rezervnih delova i slično…

Najčesšća cena zamene i postavljanja električnog kotla iznosi od 9000 rsd do 18.000 rsd.

Kako uštedeti električnu energiju?

„Sobu gde boravimo će da stoplimo tol’ko da se ne tresemo, ostale će smlačimo, a spavanje najbolje u jevrejsku sobu, će budemo bliže da nas ljubav greje….I tako, kad sve saberemo, svi oko nas ima da se posmrzavaju, a mi će prezimimo i ovu zimu ako malko MOZAK upotrebimo, a i manje PARI će potrošimo za jedan krug ringišpila, tj jedne revolucije zemlje oko sunca (ako sam dobro zapamtio edukaciju na TV,rotacija je okret zemlje oko ose, a revolucija? obilazak zemlje oko sunca ,i ostale planete naravno…)“

Majstor za električne kotlove Beograd

Majstor za električne kotlove Beograd