Izmestanje uticnica prekidaca kupatilo majstor cena

Izmestanje uticnica prekidaca kupatilo majstor cena elektricar akcija servis popravka 0638114078

ZA HAUS-MAJSTORA NIKAD ODMORA! Odmah stizu dve uticnice i prekidaci, jedan ni da „bekne“, druga ne daje znake zivota? Pazljivo otvaramo prvi sto nikamo ne radi, odmah se dam UZROK KVARA otkriva – jedan elektrovod (nula,faza)  iscupo se iz buksne, verovatno jacim potezom za gajtan, vracen vod u buksnu, pritegnug, vracen poklopac, isprobano – radi idemo dalje. Drugi kvar na uticnici: otvorili smo je, nista lakse – 4 zavrtnja, pazljivo pregledali i dobili smo dijagnostiku: prenosni zupcanici  su od plastike i osteceni su toliko da ne prenose obrtaji na izlazna vretena mutilice, i kako nema rezervnih delova – tu je KRAJ ovoj uticnici ili prekidacu. Izmestanje uticnica prekidaca kupatilo majstor cena 24h hitne i brze intervencije!

Izmestanje uticnica prekidaca kupatilo majstor cena

Izmestanje uticnica prekidaca kupatilo majstor cena

Medjutim ne treba bacati te uredjaje, ostaviti ih za REZERVNE delove, jer od dva neispravna RODI se jedan ispravni prekidac ili uticnica, pod uslovom da su istog modela i da nemaju iste kvarove.! Elektricar cena, centralno grejanje ubrvnari, popravka protocnog bojlera, elektricne peci za centralno, servis etaznog grejanja, elektricar stari grad, sistemi za grejanje na struju, kotao na pelet za etazno grejanje cene, majstor etazno grejanje, dezurni majstri za grejanje beograd, majstor u zemunu za kaljeve peci, kotlova za grejanje poljski proizvodnja, polovne peci kupujem prodajem, majstor za grejanje jakovo, oglasi električar beograd! Akcija akcija nonstop! Uticnica na terasi i prekidac, hitna intervencija ako je potrebna? Izmestanje uticnica prekidaca kupatilo majstor cena!

 

Preventiva za domaćine i vlasnike stanova:

Ako govorimo o ptucnicama i porekidacima onda svi znamo da se javi potreba za njihovim izmeštanjem ili slično. Uticnice su neophodna stvar za svaki stan ili kuću u Beogradu, Novom Beogradu, Zemunu…Doći će sigurno i neki trenutak kada će biti uveden daljinski način prenosa energije. Elektricar majstor Beograd, rad sa LED rasvetom, strujom, uvodjenjem struje, popravkom i montazom bojlera, elektricnih sporeta, grejaca je tu za svaki vid intervencije. Dolazi po pozivu i popravlja uticnice, razvodi strujne instalacije, uvodi etazno grejanje na struju i jednostavno resava sve vase probleme! Uticnice se izmeste i dobijemo utikace za svetlo na terasi ili mozda nesto za LED rasvetu! Elektricar Beograd cena 24h majstor! Izmestanje uticnica prekidaca.