Plafonjere montaža demontaža cena

Plafonjere montaža demontaža cena servis električar Beograd Akcija 062 88 95 111

Plafonjere montaža demontaža cena kao veoma čest način rasvete prostora u našim stanovima. Električar Hitne interevencije u Beogradu praktikuje se preko svetiljke koje se pričvršćuju direktno na plafon. Prostorija popularno nazvane plafonjere ovakav vid rasvete najčešće sporednih prostorija kao što su hodnici ulazi i predsoblja, ostave, kupatila i druge prostorije gde se ne kače bogatije svetiljke uglavnom se kombinuje sa klasičnim sijalicama. Primetno je da plafonjere najčešće imaju ukrasno staklo ispod kojeg se nalaze sijalice sa užarenim vlaknom zbog samog stakla ali ne daju dovoljno svetla. Kada se u njih uvrnut propisane sijalice klasične ili LED sijalice i osvetljenje,  od 40 vati pa stanari najčešće pribegavaju tome da uvrnu malo jače sijalice a nekad i po dve sijalice od 100w. Na taj način se poboljšava osvetljenje plafonjere ali se dešava nešto loše za samu plafonjeru i za instalaciju ožičenja koje je dovedeno da je snabdeva strujom. TV PRVA je nas saveznik!
Plafonjere montaža demontaža cena

Plafonjere montaža demontaža cena

Naime, dve sijalice od po sto vati zatvorene u staklo veoma ugreje samu svetiljku do te mere da se provodnici koji dovode struju potpuno zagreju i to toliko da na njima izgori izolacija. Služi kao zaštita od prevelike struje, jake struje i svaki osigurač sve to odradi tako što prvi popusti struju i time spreči štetu na instalacijama i spasi živote dece ili ljudi. Majstor za etažno grejanje peći, haus majstor Beograd, montaža i demontaža, SERVIS i popravka, pravi majstor ELEKTRIČAR AKCIJA AKCIJA – popravka svega po kući, AKCIJA, amazon staklo…polovno i novo!
Plafonjere montaža demontaža, kao posledica toga, česti su kratki spojevi izbijaju osigurači a kasnije može da se desi da dolazi do problema da se popravi kvar jer provodnici na sebi više nemaju izolaciju koja je izgorela. Za sve popravke a i neka ozbiljnija rešenja tu smo, HITNO i brzo, majstor Toma, HAUS majstor Beograd, etažno grejanje, LED osvetljenje, montaža i demontaža delova, električni šporeti… 062 88 95 111 TOma majstor BGD – Pozovite odmah!