Elektricar Beograd hausmajstor hitne intervencije

Elektricar Beograd hausmajstor hitne intervencije brzi servis popravka 0638114078

Slicno resenje je da se stanari zajedno dogovore i naprave ZAJEDNICKI  SPISAK  majstora, servisera, majstora za bojlere, protocne ili standardne, mehanicara, kaljeve peci i ugradnja grejaca,  Hitne intervencije majstor Beograd cena 24h! Tako da u zaradi jedan ili dva majstora za jednu vrstu opravke rade kod sve  stanare…To daje prednost po mnogo stvari, i sigurnost kod stanara i vecu odgovornost kod majstora. Hitne intervencije majstor Beograd resenje daju veci gradovi preko gradske usluzne ekipe za otklanjanje kvarova po zgradama ( vodoinst. i kanal. instalac., bravarija, TV i internet instalacija), a vlasnici atanova placaju mesecnu naknadu za takve usluge. Ostaje jos samo biti svoj „hausmajator„, bar za ono za sta se moze, a moze se za dosta toga ako se ima interesovanje,, volja i upornost. Ta peci popravka i servis, etazno grejanje na struju. Hitne intervencije cena 24h majstor Beograd! Hausmajstor hitne intervencije cena 24h dolazi i popravlja sve i u vreme korone! Hausmajstor hitne intervencije Beograd 24h ili Elektricar Beograd hausmajstor hitne intervencije svejedno!

Elektricar Beograd hausmajstor hitne intervencije

Elektricar Beograd hausmajstor hitne intervencije

Brze intervencije hausmajstor Beograd

I evo prilike  za hausmajstora: curi SLAVINA vec neko vreme!!!!! Pa na posao, od alata: roscangle, odvijaci,  rez. Gumice, frizer, klesta.     – zavrteti ventil za dotok vode do slavine, skinuti rukohvat glave slavine, odvrnuti ulozak.
– Ako treba zameniti deformisanu gumicu, to uciniti,
-Proveriti da li je RAVNA povrsina kruznog prstena gde naleze gumica pri zatvaranju, ako nije i ima kanalcic napravljen od vode koja je tu curila, onda to „frizerom“ izglodati (islajfati) da postane ravna (u protivnom ne pomaze nova gumica),…A ako se to ne moze ukloniti ( predubok kanalcic) , kupiti NOVU slavinu.
Uz malo umesnosti, stelujuceg klhuca i roscangle, vratiti na svoje mesto, pustiti vodu, proveriti da li nigde ne kaplje voda i hausmajstor resio jedan problem. Malo kobaje i pivkana za kraj dobro dodje. Kucni majstor beograd, pec na struju za centralno grejanje, parno grejanje na drva, parno grejanje na struju, sporet za parno grejanje, polovni radijatori za centralno grejanje, kaljeve peci na struju, rasveta beograd, sam svoj majstor, liveni radijatori sve su to nase neke aktivnosti i oblasti koje radimo! Elektricar Beograd hausmajstor hitne intervencije!