Ves masina gorenje kvarovi Beograd cena Koronu popravljam!

Ves masina gorenje kvarovi Beograd cena elektricar cena akcija, hitne intervencije 062 88 95 111

Cak i u doba COVID – 19 iliti Korone mora da se radi, slozicete se sa mnom. VES MASINA (VM) – Situacija sa kojom se svaka porodica susrece u svom domacinstvu jesu PROBLEMI sa TEHNIKOM, medju kojima dominiraju KVAROVI na VES – MASINI. Ona je GLAVNA pomocnica bilo zeni, a bogami i cesto i samim muskarcima, zato da se pozabavimo malo tom PROBLEMATIKOM…Ves masina gorenje kvarovi Beograd cena cesto morate pozvati! Elektricar Beograd, trofazna i monofazna struja, Stepenisni atomat, LED trakehauzmajstor beograd, alfa plam kotlovi za etazno grejanje, bojler za parno grejanje, najjeftinije grejanje na struju.

Centralno grejanje na struju, osigurači popravka ,elektricar beograd hitne intervencije, najbolje peci za etazno grejanje, zidanje kaljeve peći, radijatori za centralno grijanje, kotlovi za centralno grejanje cena,grejanje beograd, haus majstor Beograd, peci za etazno grejanje cena, sporeti za parno grejanje, kamini za etazno grejanje. Tim majstora, akcija akcija 24h! DOlazimo i otklanjamo sve probleme prema kvarovima ves masine, bubnja, masina za pranje sudova.

a) Najteze je danas prvo izabrat marku VM, obzirom na „skresan“ kvalitet kod svih proizvodjaca, garancija visegodisnja, ali i vek trajanja nije kao nekada. Kada konsultujete majstora (to obavezno ucinite) ili prodavce, odgovor se svodi na to da je to danas „macka u dzaku“, kamo se pogodi… Uglavnom u vecini odlucice vasa vinansija ( veci-manji kapacotet rublja koji vasoj porodici treba, vise-manje radnih operacija koje hocete, fa li susi-ili ne ves po zavrsetmu pranja, stedljivost itd).

Ves masina gorenje kvarovi Beograd cena

Ves masina gorenje kvarovi Beograd cena

Servis i poravka ves masina

b) Kada ste se odlucili i kupili novu Ves Masinu, servis i poravku, montazu i demontazu, ako sami je prikljucujete i stavljate u rad, onda DOBRO PROUCITI UPUTSTVO za rad, nikako povrsno to raditi uzdajuci se cesto na ZNANJE  o predhodnoj koju ste imali ( tehnika se unapredjuje, elektronski sklopovi, radnje xigitalizovane itd), posebno ako ste sa starih modela presli na danasnje sa digitalizovanim operacijama…
A ako se plasite, onda je NAJBOLJE POZVATI MAJSTORA  da vam uredjaj prikljuci na vodu i struju, upita RAD Ves Masine, uputi vas na vazna pitanja, razlike, predostroznosti, koje nije lose i zapisati (bez obzira na Uputstvo), jer se zaboravi!

Zato ovde NECEMO nabrajati sve to na sta treba obracati paznju, koje PROGRAME i kada primenjivati, jer UPUTSTVO sve to REGULISE…
c) Malo o nacinu rada, cisto radi opsteg znanja…
Osnovni delovi Ves masine su: bubanj, kazan, programator, grejac,,pogonski elektromotor, termostat, pumpa za vodu, filter i dogirna posuda…
Bubanj se okrece pri radu brzinom 30-45  obr. u min. sa promenom smera na 4-5 obrtaja…Programator autom. uklj-iskljucuje radnje, to je satni mehanizam kpji upravlja radom cele masine. Grejac zagreva vodu na temper. zadatu pfogramom koju meri termostat, dok elektromotor podkontrolom programa.