Spoljna rasveta LED paneli Beogradski majstor

Spoljna rasveta LED paneli Beogradski majstor električar servis COVID – 19 oprez 063 81 140 78

U današnje vreme vrlo često mlađi a i stariji Beograđani sređuju stanove u Beogradu, Zemunu, Novom Beogradu…Renoviranje često obuhvata premeštanje utičnica, uvođenje LED rasvete, postavljanje LED panela, postavljanje svetla na terasi, postavlajnje i servisiranje bojlera, zamena utičnica, uvođenje neke nove spoljne rasvete. Pored ovih poslova hausmajstor električar Tomislav, majstor je i za grejanje, etažno grejanje na struju i električne kotlove, ugradnju etažnog, parnog, centralnog grejanja, izmeštanje radijatora i grejnih tela, popravku i ispuštanje vode iz sistema etažnog grejanja…Spoljna rasveta LED paneli Beogradski majstor je nešto na šta ćemo se danas fokusirati! Servis, montaža, demontaža, popravka brzo i HITNO, akcija svakog dana to je naša dinamika!

Spoljna rasveta se može na terasi sprovesti i tada je potrebno proveriti osigurače i ako treba i zameniti ili uvesti automatske ako već niste. Obično  se  kaže da se „Otvori“ posao pa treba štošta zameniti i ugraditi…potrebno je naravno električara pozvati jer on vrši  sve popravke, prepravke, razvođenje kablova, određuje presek provodnika i sve neophodno! Tako se laoko može stari dom, terasa pretvoriti u jedan novi prostor osvetljen LED rasvetom i prilično renoviran i osavremenjen! Usluge Zlatibor, ciscenje apartmana, pranje, sredjivanje, odrzavanje apartmana, hausmajstor, otvaranje booking naloga.

Spoljna rasveta LED paneli Beogradski majstor

Spoljna rasveta LED paneli Beogradski majstor

Vrlo cesto srecem slucajeve da korisnici  iskljucuju pa odmah ukljucuju uredjaje u struju ( bilo da premestaju utikac, ili da preko Termostata proveravaju rad uredjaja iskljucuju na nulu i odmah ukljucivanjem), ne razumevajuci da to i nije dobro za „zivot i zdravlje“ uredjaj. Zasto? Zato sto vecina motora  NE MOZE produziti rad  za nekih 5-10 minuta dok se ne izjednaci pritisak fluida u sistemu, pa se opterecuju releji za pokretanjemotora, a zastitni relej (bimetal) prekida strujno kolo za odredjeno vreme…Zato su i nestajanje struje, posebnona kratko, dosta opasna za uredjaje….Zato je pozeljno da uvek kad nestane struje (pa i kad su u blizini grmljavine)  iskjucite elemtronske uredjaje, jer stete se tesko „nadoknadjunu“ od EPS-a……Uredjaje ponovo ukljuciti nakon 5-10 minuta od dolaska struje, dok seNAPON stabilise….Spoljna rasveta LED paneli Beogradski majstor!
Cesto nepostovanje ove SITNICE dovodi do kvarovana mucnim uredjajima, a od STETE NEMA FAJDE, kazu nasi stari, a prilici iona BOLJE SPRECITI NEGO LECITI….
Pa kako ko, KO NECE GAVOM ON CE DZEPOM……Ja obicno, dabi mebolje razumeli, uporedjujem sa nosenjem dzaka cementa na ledjima, pa ga neko podigne – rastereti telo, i taman da kazes „oh, da odmorim“ a on ti ga iznenada ponovo stavi…. i  …mora nesto po zlu poci….Iako „mrtva priroda“ i ona ima „dusu“, to sunase sluge, a mi smo ti koji o njima mislimo, da binam sto duze bili na usluzi…