Servis popravka ves masine Miljakovac

Servis popravka ves masine Miljakovac električar, akcija akcija amazon 063 81 140 78

Servis popravka ves masine Miljakovac, poštovani Beogradjani i svi oni koi se tako osecaju, mislimo na okolinu blizu ili dalje, samo kod nas možete naci na jednom mestu sve sto vam treba vezano za servis, popravku, montazu ili demontazu ves masina, masina za pranje sudova, keramicarske poslove, elektricarske poslove vezane za ugradnju struje, monofazne ili trofazne, grejanje, LED osvetljenje, popravku i servisiranje elektricnih sporeta, grejanja, ringli ili rerni kao i zamene grejaca na istim kao i kupiti belu tehniku starosti nize i upotrebljive…majstor Toma sa svojom ekipom majstora Necka, Zokija i Nikole je tu za vas uvek u svako doba dana ili noci. Dolazi po pozivu i resava sve probleme! 063 81 140 78!

Servis popravka ves masine Miljakovac

Servis popravka ves masine Miljakovac

Prednosti popravke i servisiranja kod nas je ta da smo Necko, Zoki, Nikola i ja majstori koji nisu za jedan dan! Nema veze sto smo mi u Beogradu i moze se tome prici sa strane da se mozda vise nikada necemo videti i mozemo naplatiti neku stvar enormno asa druge strane mi volimo da budemo fer sa nasim musterijama i da ostavimo dobar i lep utisak pa da nas pozovu opet za neko vreme! Usluga staro za novo: ukoliko imate (belu tehniku), nebitno stanje – vršimo zamenu i popravku iste, zelimo da imamo sto vise zadovoljne musterije…usluga nam je raznorodna;

  • Veš mašine standardne, visoke, uske, plitke.
  • Frižideri raznih veličina od 85 cm do 200 cm, sa motorom ili bez, ispravni ili ne, popravka i servis, akcija akcija amazon.
  • Šporeti sa ravnom pločom, ringlama, ugradni šporeti, ugradne rerne, nezavisne ploče, indukcione pločem servisiramo i popravljamo, haus majstor Toma elektricar i etatazno grejanje.
  • Mašine za pranje posuđa za 12 i 8 kompleta, sudo masine za pranje, masine za pranje sudova.
  • Zamrzivači raznih veličina, mali srednji ili skrinje.
  • Mašine za sušenje veša kondenzacione i sa toplotnom pumpom, sve vrste masina za pranje i susenje.
  • Bosch, Simens, Miele, Whirlpool, AEG, Samsung, Gorenje, Elektrabregenz, Zanussi. Indesit, Bauknecht, Privileg