Montiranje lustera LED rasveta Beograd 24h

Montiranje lustera LED rasveta Beograd non stop električar Beograd COVID – 19 zaštita 063 81 140 78

Vreme je radova po kućama i stanovima u Beogradu i okolini, Vračaru, NovoBeogradskim opštinama, Zemunu…Montiranje lustera LED rasveta Beograd! Za sve te poslove je nekad i teško pronaći pravog majstora ali na sreću imate majstora Tomu koji vam može pomoći u mnogo toga vezano za električarske poslove i radove oko struje, osigurača zamene i postavljanja table, električnih kablova, premeštanju i postavljanju lustera, LED rasvete, halogenih sijalica i sličnih poslova kao i premeštanje utičnica i prekidača U bEOGRADU. Rad sa lusterima je jako zahtevan i „pipkav“ posao kog neće da se prihvate svi majstori danas. Razlog tome je zato što ne znaju sa čime će se susreti na terenu, u prostoriji da kažem! Pregledom zidova i plafona, možda bušenje rupa i nije tako efikasno i lako, možda se radi o karatavanu, tavanici sa prućem i trskom pa je nemoguće izbušiti rupe i lepo montirati luster, lampu ili rasvetu! Isto tako, potrebno je ispravno povezati luster na prekidač, na određenu fazu i napon a da ne dođe do „kuršluza“. Za sve te akcije, kao i ostale električarske akcije a posebno etažno grejanje na struju, ugradnja grejača u kaljeve peći,  električne kotlove, gasne kotlove možete pozvati majstora Tomu!

 

Montiranje lustera LED rasveta Beograd 24h akcija!

Akcija montaza demontaza rasvete Beograd

TV Prva je sada stari već naš prijatelj koja je treći put ugostima majstora Tomu a i nadalje će pa volimo da kažemo: Ako može TV Prva da veruje majstoru Tomi, onda možete i vi dragi moji Beograđani! Blic je takođe jako popularan, RTS, B92 koa i kupujemprodajem portal. Na Zlatiboru je moguće izvršiti ugradnju i montažu lustera, LED rasvete takođe!

Pozovi majstora ne radi sam!

Mikseri, femovi,mlincici za kafu, razne seckalice zavoca i povrca….Neobicno nam se cesto brzo pokvare, a zasto?
Osnovni imali uzrok lezi u nepoznnavanju i postovanju nacina koriscenja….A u Uputstvu navedeno koliko smemo NEPREKIDNO drzati uredjaj ukljcucen ( tu je oko 30-sek), pa ga odmoriti toliko i toliko min-sek..Normalno, to ae ne ckta, pa i amo se zna – nema se strpljenja, daj jos malo dok ne zariba ili zadimi i u prodavnicu za drugi. Obicno im popravke nema….