Majstori Beograd servisi popravke cenovnik

Majstori Beograd servisi popravke cenovnik KORONA Prevencija 24h 0638114078

Našli ste se u problemu čim čitate ovaj naš blog pretpostavljam! Potreban vam je majstor, neko ko če vam popraviti ili servisirati kučne aparate, zameniti osigurač, sijalicu, popraviti TA peć, bojler ili šporet, radijator ili električni kotao u Beogradu, Zemunu ili okolini? Naravno da niste promašili i naravno da ste pronašli pravog majstora koji može da odgovori svim vašim zahtevima! Česti su pozivi upućeni majstoru Tomi i to na dnevnom nivou se kreće i do 100 poziva…verujte da nije lako sve to hendlovati pa je i moja supruga počela da se javlja na telefon i zakazuje sastanke i intervencije sa mušterijama! „Majstor Toma? Molim Vas, da Vam ispričam šta mi se dešava: Kada uključim bojler ne greje, crvena sijalica radi ali se zagreva vodu a na šporetu ne radi izgleda termostat na rerni...jel možete doći?“. Pronalaze nas ljudi preo sajta sasomange, kupujemprodajem, halooglasa, Google a često i na TV PRva…Majstori Beograd servisi popravke cenovnik!

Majstori Beograd servisi popravke cenovnik 24h

Majstori Beograd servisi popravke cenovnik 24h

SLUČAJEVI KADA SE ZOVE MAJSTOR BEOGRAD


Slucaj, upalila se CRVENA na Z, neki i to ne smatraju opasnim jer motor radi, zamrzava, to sto ce brzo otici i sto struju vuce max, Tst je na min., a majstor zatice totalnu zatrpanost kondenzatora pozadi ( sistem cevi za hladjenje rashl.fljida-gasa, klje se grenu pri radu i ne sme se ometati bladjenje, 8 cm min. od zida), a iza samo sto nema „od popa usi“- od novina, ukrasnih prekrivaca, miljea, igracaka, pa cak i korisnik smestio neke table-panele da mu ne smetaju….Uklonjeno sve, izduvana mreza cevi K od prasine, udaljen od zida propisno, za 5 minuta ugayila se crvena. Naveo sam indikativne primere iz moje prakse,banalne kvarove, koji su delom posledica  slucajnih xogadjanja, ali eto ima da su i posledica neznenja i nebrige morisnika.
U svakom slucaju opravke su vrlo SKUPE, sam dolazak majstora i detektovanje-pregled, gorivo sigurno da nece obradovati korisnika.
S druge strane, ako se uredjaj koristi prema UPUTSTVU, i pri maloj zainteresovanosti da se kvar pronadje, isti moze biti resen bez troskova, a majstor oslobodjen da popravlja ozbiljnije kvarove…

Usluge Zlatibor 24h!