Majstori Beograd popravka grejanja na struju

Majstori Beograd popravka grejanja na struju non stop HITNO korona zaštita 0638114078

Poziv dolazi i sledi pitanje:“Majstore dobar dan! Zovem sa Zvezdare, da li dolazite na Zvezdaru? Imamo problem sa električnim grejanjem, znamo da je kasno ali molim Vas dođite ako možete!“. Isto tako „Toma? Dobar dan! Potrebno mi je ispuštanje vazduha iz sistema grejanja, ako možete da dođete? Ja sam u Zemunu!“. Tv PRVA i eksploziv su snimili emisiju o majstoru Tomi kao gradskom majstoru koji je uvek prisutan što lično, što preko svojih saradnika a to su još tri majstora koji se trude da Beograđanima pomognu kroz što brđe intervencije i otklanjanje kvarova a što povoljnijeg finansijskog izdatka! Majstori Beograd popravka grejanja na struju i na pravom ste mestu! Grejanje na struju i popravka kao i servisiranje nikada nije bilo pristupačnije, ponekad je jedino problem vreme! Zato vas molim za malo strpljenja a naravno, ko ne može da sačeka onda su tu i ostale kolege preko neta, kupujemprodajem, GoogleUgradnja grejača u kaljeve peći, kraljice peći, TA peći zamena grejača i ugradnja digitalnih termostata u Beogradu i okolini!

Popravka Servis majstori Beograd 24h

Pazljivijim postupanjem s energijom u svakodn.kucnim poslovima, mozemo SMANJITI  njeno rasipanje…Električni kotlovi važe za velike proždrljivce energije, ali s malo racionalnosti dosta mozemo ustedeti. Vazno je drzati ih na optimalnoj Temperaturi (ako menjate termostat vašeg etažnog grejanja u digitalni blutut onda možete pozvati majstora Tomu), a to je oko 5 step.C,  ne otvarati cesto vrata i dugo grzatk otvorenim, da nije blizu zida (oko 8 cm ) radi boljeg grejanja – strujanja vazduha…Normalno, i velicina i ON i OFF da su  prema potrebama domaćinstva…Za veliku zapreminu ne trosite energiju, ako vam je ta zapremina suvisna…

Majstori Beograd popravka grejanja na struju

Majstori Beograd popravka grejanja na struju

Hitne intervencije za grejanje u stambenim zgradama

Električni kotlovi i radijatori na struju dosta gutaju struju, da bi smanjili i ustedeli valja: dugme Termostat drzati po preporuci iz Uputstva, da toplota bude oko 18 stepeni Celzijus, da u sat vremena iskljči bar jednom…paziti da ne gori „crvena“, da nije zaboravljeno „narandzasto“ jer radi tada neprekidno….držati ga u hladnijim prostorijama izolovanim a najbolje imati „kotlarnicu“, nikako blizu grejnih izvora, prouciti Uputatvo za upotrebu…Zlatibor hausmajstor je uvek prisutan!