Majstor elektricar Cukarica cena

Majstor elektricar Cukarica cena

Majstor elektricar Cukarica cena ETAZNO Grejanje TA peci, KALJEVE peci 063 81 140 78

Majstor elektricar Cukarica cena ako govorimo o zimi i hausmajstorima onda ste na pravom mestu. Zašto pa zato što vam sigurno potrebne usluge električara i majstora za etažno grejanje, majstora koji je vrhusnki majstor etaznog grejanja i elektricarskih usluga. Popravlaj i servisira sve zivo sto yamislite…retki su majstori kao što je Toma!  U predstojećem zimskim danima vrlo često će dolaziti do kvarova raznih potrosnih elemnata, kaljevih peci gde mozemo ugraditi grejace i izvesti kompletnu instalaciju od gipsanih radova pa do razvodjenja strujnih kablova i povezivanja grejaca. Da li će to biti kvarovi na električnoj mreži ili će biti kvarovi na vašem grejanju ili nešto navoda instalaciji nebitno je bitno je da u svakom trenutku u bilo koje doba dana ili noći možete dobiti majstora Tomu koji će doći i sve on to popraviti! ako govorimo o zimi i hausmajstor onda ste na pravom mestu zašto  pa zato što vam sigurno potrebne usluge električara i majstora za etažno grejanje. Zato što vam sigurno potrebne usluge električara i majstora za etažno grejanje.

Majstor elektricar Cukarica cena

Majstor elektricar Cukarica cena

Majstor elektricar cena Servis i montaža AKCIJA akcija Amazon elektricar i popravka elektricnih kotlova i radijatora, servis i popravka LED osvetljenja i ugradnja rasvete, , yamena i popravka grejaca, ciscenje bojlera i kamenca, kazanceta… Elektricni sporeti su specijalnost, rerne i ringle, sve sto ima veze sa elektrikom! ETAZNO GREJANJE, ELEKTRICAR Beograd. Zastupamo sve Beogradske opštine, Novi Beograd, Stari Grad, Dorćol, Zemun, Savski venac, Stari grad, Palilula, , Voždovac, Vračar, Zvezdara, Čukaica, Rakovica – Dolazi Toma na svaki poziv, da li je dan ili noc nebitno. Rado vreme 00 -24h jer cesto je potrebno da popravim struju, iskoci osigurac pa vas spasavam! Svakog dana se vrse intervencije HITNO I BRZO – Intervencije 00 -24 h 062 88 95 111 Toma majstor, elektricar, grejanje, rad na terenu po pozivu!

Strujne instalacije,
zamena osiguracima,
pekidace i uticnice,
Led osvetljenje,
popravka bojlera,
sporeta, zamena grejaca. ..

8 Comments

  1. Misa November 17, 2019 at 1:13 am - Reply

    Etažno grejanje sređeno danas, ne pamtim kada su mi radijatori na spratu nili tolliko topli, sad šetamo u kratkim rukavima i šorcu. Toma je vrh majstor sve preporuke za njega, od sada nam je on za sve što zaškripi u kući 🙂 Misa Jovanovic

  2. Kućni mjastor Toma je prvo rekao da ne moze da stigne da odradi grejanje i kaljevu pec ali se sažalio na moju majku, stariju ženu i došao…hvala Vam od srca Tomo. Vi znate da sam ja preko ali kada dodđem za neki mesec DUGUJEM PIĆE i VEČERU! Hvala još jednom…hvala hvala! Mama Vas hvali na sva usta, biće posla za Vas verujem!

  3. Cane November 17, 2019 at 1:17 am - Reply

    Vrhunski ste Tomo…ako tako nastavite ne znam sta da Vam kazem,..

  4. Zarko January 18, 2020 at 7:36 am - Reply

    Nemate brigu, Toma i Zoki su vrhunski majstori!

Leave A Comment