Hausmajtor sam uradi akcija 24h Beograd

Hausmajtor sam uradi akcija 24h Beograd elektricar cena, etazno grejanje 062 88 95 111

BUDI SAM SVOJ HAUSMAJSTOR – POPRAVKA KORONA VIRUSA

Sadasnjost je takva da smo okruzeni mnogim uredjajima i aparatima, elektricnim sporetima ALFA, sto nam je darovao tehnoloski napredak, po svim oblastima zivota, sto nam svakodnevni zivot cini laksim, lepsim i udobnijim….Dosta nas i uljuljkao tako da smo gotovo ZABORAVILI na zivot  bez tih lagodnosti i kao da je to za vjeke vjekova stvoreno, i ne pomisljajuci da moze biti povratka na stara vremena. Kursluzi sa osiguracima, zamena, popravka, servis, montaza demontaza, montaza reflektora sve to radi hausmajstor Toma. Popravka i montaza toplotnih pumpi, najbolji majstori Beograda. Etazno grejanje na struju, elektricni kotlovi, uvodjenje struje, alfa plam gorionik, servis ves masina gorenje, beko, vox, siemens. Hausmajtor sam uradi akcija 24h Beograd!

Hausmajtor sam uradi akcija 24h Beograd

Hausmajtor sam uradi akcija 24h Beograd

I prosto ne razmisljamo sta cemo „uraditi“ ako nam se neka udobnost „uskrati“ na bilo koji nacin. A i te „mrtve prirode“ imaju „dusu“, amortizuju se, traze i one „malo paznje“ od strane korisnika, tj.nas, a mi egoisti u vecini : teraj, ne zali, ono mene da sluzi a ne ja njega, a sto sam ga kupio – da stoji, kupicu ponovo itd itd….Ali „djavo“ nas brzo podseti i spusti na zemlju, podseti nas da nije daleka proslost bila kada tih uredjaja nije bilo i kako smo ziveli bez njihove USLUGE…

Majstori Majstori…Beograd AKCIJA

Nekako se samo namece: ako su nam SRECNE okolnosti pokazivale OSECAJ rajske udobnosti, onda nam PEHOVI  i losi momenti pokazuju da postoji i PUT prema paklu…..
Da bi predupredili ta neprijatna „iznenadjenja“  u koriscenju kucnih aparata i uredjaja, jedno od prvih pravila je PREVENTIVNA upotreba, sto znaci da ih koristimo po Uputstvima za njihovo koriscenje, kao i povremena kontrola..A takodje u prilog tome dobro je:
– imati pri ruci adrese potencijalnih majstora bar za najbitnine oblasti – uredjaje koji postoje u stanu- kuci….
– a jos VAZNIJE je „ZNATI PO NESTO“ za odklanjanje  mogucih kvarova-ostecenja, i imati najosnovniji ALAT, jer poznata je ona narodna da „bez  alata NEMA zanata“….Tu mozemo iz rukava nabrojati neke alatke za odredjene oblasti rada: oko struje- probna lampa, unimer nije skup a vrlo koristan, rezervni patroni OSIGURACA, izolir traka nikad suvisna, LED bat. lampa(bez obzira sto svaki boli mobil.telefon ima to), komb.klesta izolir, rezerve rasvetne sijalice (2-3 kom). Za razne potrebe- cekic, odvrtaci obicni i krstasti uvek Hausmajtor sam uradi akcija 24h Beograd!