Cena električar grejanje popravka

Cena električar grejanje popravka

Cena električar grejanje popravka Etažno centralno HAUSMAJSTOR 062 88 95 111

Cena električar grejanje popravka cenovnik usluga majstor varira sve zavisi od toga gde se nalazite u Beogradu to jest koliko ste daleko od nas našeg sedišta servisa i potpuno drugi faktura u te druge faktora ubrajamo vrlo često saobraćajnu gužvu. Kao što vidite i ovih dana taksisti su prilično zakrčili grad, radovi na trgovima, zatim redovne guzve i sve to može poprilično da podigne cenu usluge majstor Haus majstor Toma kućni majstor AKCIJA AKCIJA amazon koji je prvenstveno električar . Za sve to je usluge popravke električnih šporeta, bojlera, zamena grejača, rerne, TA peći kao i usluge etažno grejanje to jest zamena kotlova i ugradnja kotlova povezivanje radijatora gusanih livenih aluminijumskih osigurača prekidača i tako dalje ili bilo gde u Beogradu Zemunu, Beograd centar, Skupština… kućni majstor Toma dolazi u bilo koje doba dana ili noći 00 do 24 i Toma je nešto najbolje što se mušterijama dogodi tako one posle to izjave. 062 88 95 111 Toma kućni majstor!

Cena električar grejanje popravka

Cena električar grejanje popravka

Cena električar grejanje popravka, ta cena usluge kažem zavisi od toga recimo na kom spratu se nalazite, da li recimo zgrada nema lift možda a majstor Toma treba izneti kompletan pribor i alat a u slučaju ako se radi grejanje treba izneti sve te teške aparatura za to, bocu CO2, radijatore i možda neki kotao izneti i spustiti odnosno montirati ili demontirati pa sve to složićete se nije jednostavno i lako a pogotovo sve zavisi od toga i gde se nalazite tojest na kom spratu i u kom delu grada. Sa druge strane, bitno je da li vaša kuća ili stan u Beogradu ima neki pristupni parking jer vrlo često se može desiti i da auto moramo da ostavimo i nekih kilometara od dva pa da platimo taj parking i nas izađe skoro 1.000 RSD. Mislim da razumete sve što hoćemo da kažemo ali tu je Haus majstor Toma kućni majstor u svako doba dana ili noći dođe i pomogne svojim ljudima i svojim mušterijama svojim dragim beograđanima živeli!!!

7 Comments

 1. Kiki 6 октобра, 2019 at 7:32 pm - Reply

  Majstor je parexelance! Nemamo reči, brz, ekpseditivan i pošten, pride i ljubazan i kulturan! NAŠ MAJSTOR nadalje!

 2. Žika Milenković 6 октобра, 2019 at 7:34 pm - Reply

  Gospodin Tomislav, pre svega, pravi profesionalac i nadasve ljubazna i dobra osoba.
  Dogovorene radove je izvršio prema unapred definisanim cenama, brzo i ekspeditivno. Kada bude trebalo, sigurno ću ga ponovno zvati!
  Moje iskrene preporuke!

 3. Živica Stojanović 6 октобра, 2019 at 8:00 pm - Reply

  Majstor Toma nije loš majstor, zapravo on je jako jako dobar majstor ali nije sve kako pisete ovde. Kod mene je popravljao TA peć Sve kao što je rekao, i cena i otprilike dužina radova ali kud dogovrih i bojler da mi sredi???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nije imao delove neke kod sebe, otišao i nije ga bilo sat i po vremena. Kada se vratio, sredio je on sve brzo i sve kako treba ali meni propalo popodne malete uz majstora….

 4. […] kao takav odnosno Toma hausmajstor kućni majstor on vrši servis i popravka aspiratora zatim bojlera, električnih šporeta – vrši ugradnju i razvodjenje struje u vašem stanu bilo da je ona […]

Leave A Comment