Beogradski majstor profesionalan tačan brz cena

Beogradski majstor profesionalan tačan brz cena akcija električar, etažno grejanje, centralno parno 063 81 140 78

Pa onda kakvi majstori TREBAMO BITI??? Upravo sve SUPROTNO  od uvrezenih MISLJENJA korisnika usluga. To je na zalost svih MAJSTORA naprekidna OBAVEZA, PROFESIONALNOST majstora u celini i licna. Za jedan “ prljav“ posao trebace na sgotine da ga „prekriju“… Jedan svezi primer objedinjuje sve navedeno napred: korisnik pozvao frigomajstora da zameni motor na zamrz., predhodni majstor dao dijagnozu da se motor mora menjati, ispustio rashladni fluid – gas i domacin se pripremio da iskesira lovu za popravku….Beogradski majstor profesionalan tačan brz cena!
Pregledom ustanovljava se da je motor u redu, korisnik prezadovoljan, placa popravku koja je dosta manja jer motor je u redu…..
U samo ovom jednom slucaju SADRZANE su sve PRIMEDBE I SUMNJE korisnika : od OZLOJEDJENOSTI prema predhodnom majstoru, do shvatanja  da ipak i medju MAJSTORIMA ima POSTENJA I LJUDSKOSTI…Na Zlatiboru KORONA free, akcija akcija, hausmajstor, čišćenje, održavanje dvorišta!

Beogradski majstor profesionalan tačan brz cena

Beogradski majstor profesionalan tačan brz cena

Postenje, ljudskost i profesionalnost bilo kog MAJSTORA, bilo koje struke, trebalo bi se OGLEDATI u sledecem:
a) Biti TACAN ili sto tacniji u najavi kada ce DOCI na intervenciju, javiti ako se pomera vreme ili odlaganje, jer nema nista teze nego celi dan provesti CEKAJUCI majstora….,
b) Po dolasku USPOSTAVITI jednu uzajamno poverljivu atmosveru sa korisnikom….
c) Strucno i posteno izvrsiti pregled uredjaja, odrediti DIJAGNOZU kvara,
d) Korisniku IZLOZITI situaciju oko kvara uredjaja uz razumljiva pojasnjenja, nacinima OPRAVKE, posebno o RIZICIMA oko uspesnosti opravke, CENAMA  opravke i omoguciti da se korisnik konsultuje sa svojima i ODLUCI  hoce li, nece li i za  koji nacin opravke….
d) Nikada posto-poto ne „ubedjujte“ korisnika za POPRAVAK, iako je mnogo lakse to uciniti. Ako je opravka „rizicna“ , postenije je naplatiti dolazak i pregled nego rozikovati reklamaciju vec sutra i da ne pominjemo ono sto se dalje misli o majstorima. Beogradski majstor profesionalan tačan brz cena!
e) Ne kuditi majstora koji je predhodno radio na uredjaju samo da bi se dodvorili korisniku, iako ga on po obicaju izvredja do daske…

 1. elektro servis beograd 
 2. kako zameniti grejac na bojleru
 3. osigurači za struju cena
 4. osiguraci cena
 5. vas majstor
 6. servs popravka montaža demontaža Beograd
 7. beogradski vodovod i kanalizacija hitne intervencije
 8. kucne popravke beograd
 9. Kratki spoj električar Beograd
 10. postavljanje plafonjere Beograd
 11. potrebni elektricari
 12. menjanje grejaca na bojleru
 13. postavljanje elektricne instalacije u kuci
 14. elektricarska radnja
 15. kucne popravke
 16. cena osiguraca za struju