BEOGRAD ZAMENA SIJALICA CENA

Beograd zamena sijalica cena i SAM SVOJ MAJSTOR U KUCI će pomoći da lakše pronađete majstor koji će vam zameniti sijalice i utičnice, LED osvetljenje koje vam je preko potrebno. Isto tako, haus majstor za HITNE i brze intervencije je majstor Toma Beograd – https://hausmajstorbeograd.net ili https://hausmajstorbeograd.net/kucni-majstor-beograd-cene/ a sve to možete naći i na https://pozovimajstora.rs kao i na http://lazanebo.pro.

ZAMENA SIJALICE (EKSPLODIRALA I OSTAO METALNI NAVOJ U GRLU  FASONGA)

Potrebno: špic-klešta sa izoliranim drškama, probna lampa za struju

Beograd zamena sijalica cena

Beograd zamena i poravka, servi i montaža cena

OTKLANJANJE KVARA:

-NE PLAŠITE SE, struja je kao i voda i vatra-odlišne sluge ali zli gospodari,samo napred,
– staviti položaj prekidaca u Nula polozaj,
– pridrzavajuci fasong  uhvatiti spic-klestima obod ostalog navoja pregorele sijalice i okretati u smeru odvijanja dok ga ne odvrnete potpuno,
– zavrnuti novu sijalicu, ukljuci prekidac,svetli, BRAVO, niste zvali majstora, uzivajte u osecanju da mozete sitne kvarove u kuci sami da popravite.

Ekonomične, ekološke a iduže traju. Pogledajte kako majstor Toma popravlja sijalice i postavlja LED i trake i neonsku svetlost…. i odaberite najbolji vid rasvete.

Beograd zamena sijalica cena

LED sijalice su odlične nove tehnologije i sjajne za upotrebu u budućem životu! Uštedećete novac jer troše manje električne energije! Traju znatno duže od standardnih sijalica. Mnoge od njih se mogu lako menjati  i traju čak do 25 000 sati, a možete ih odabrati i kada je toplije ili hladnije. Beograd zamena LED sijalica cena je nešto što naš tim haus majstora Beograd može sve postaviti…Kućni majstor Beograd cene, Topljivi i automatski osigurači, zamena osigurača, zamena razvodne table i strujnih razvodnika, sijalica,  sijaličnih grla plitkih i dubokih, prekidača i utikača u stanovima ili kućama Beograd, šuko utičnica, lustera i zamena lampi i strujnih instalacija, Haus majstor Toma Beograd i okolina, 063 81 140 78– https://hausmajstorbeograd.net kao i https://pozovimajstora.rs gde možete naći sve što vam treba! http://laanebo.pro je naš stari prijatelj sajta…Sve na jednom mestu – HITNO I BRZO u pola noći – 00 -24 h